Neden sadece orası boldlu Gökhancım? Tugay'ın yardımcılıklarında da çok olumlu şeyler olmadı.Tecrübeside pek yok o yüzden olmaz diye düşünmekteyim canısı.

Neden olmayacağını belirtmen için boldladım canısı.

Cevabın için teşekkürler.. :)

Bundan daha kötü ne olacak? Gelsin. 2.adamlık da yaptı, takımın son halinden haberdar, senelerce İngiltere'de, İskoçya'da ekmek yemiş adam. Bir şeyler kapmıştır elbette.

yanına arif ve ümit davalayı alsın gelsin. Hikmet gibi başarısız ve şikeci geleceğine gittikten sonra hiç Galatasaraya zarar vermemiş ve yıllardır hocalık eğitimi almış kişilerle çalışmayı bin defa tercih ederim.

Tugaya güveniyorum. Yıllarca iskoçyada ingilterede top oynadı hocalık dersi aldı. GS da 2.hoca oldu.
Ama 1.hoca olmak farklı.

Daha hiç tecrübesi yok.

GS a gelmesini çok istiyorum ama şimdi değil bu GS a değil..

Yazık olur harcarlar bu adamı..

Kesemez burağı selcugu falan henüz o yüzden kazan kaldırırlar yerler..

Yönetim değişsin GS bir yolunu görsün ileride şans verelim..

Ben Tugaydan Okan Burukdan ve Hamza dan çok ümitliyim ileride şans verilmesi taraftarıyım . Ama bu kadar kötü GS a şimdi gelmesinler..

Yılmaz Vuralın eğitimi çok piyasası yok sevmiyorlar adamı nedense.
Mustafa Denizli yaş tahtaya basmaz kariyerini riske atmaz..

Git Sergeni getir.
Futboldan anlar kimsenin gözünün yaşına bakmaz..

Antep'le anlaşmış hayırlı olsun.2 kere yardımcı hoca olarak geldi şampiyon olamadık.3.kez gelişinde hoca olarak gelip şampiyon yapması dileğiyle.

Yalnız takım tercihi kötü olmuş,Antep çok kabız bir takım.Eskisi gibi transfer de yapmıyorlar artık.

Umarim basarili olur ama Antep de zor gibi. Biraz daha rahat bir takima gitseydi keske.

Rahat derken imkanlari daha fazla olan bir takimi kastediyorum. Bunlar yillardir borclarla bogusuyor. Takim lesoglu les. Cok büyük bir devrim lazim.

Antep'le anlaşmış hayırlı olsun.2 kere yardımcı hoca olarak geldi şampiyon olamadık.3.kez gelişinde hoca olarak gelip şampiyon yapması dileğiyle.

Yalnız takım tercihi kötü olmuş,Antep çok kabız bir takım.Eskisi gibi transfer de yapmıyorlar artık.

CJAWyhmWsAAT0CW.jpg

Olmamış o iş.İyi oldu bence Antep dandik takımdı.

Tugay ın takım seçme şansı varmı ki? Kim çağırırsa gider....Adam boşta.

Geri
Üst Alt