#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin'i asip kesmeye baslamissimiz.

Engin iyi ve ihtiyacimiz olan bir topcu.

Saha icinde disiplinsiz hareketleri bilinerek alindi.

gülü seven dikenine katlanir.

bence dahada giremez kadroya 5 maç demiştim az demişim 10 maçı var rahat 2. yarıya anca toparlarsa

Zaten 400bin euro aliyordu galiba maas olarak.

400 bin euro + 30 maça çıkarsa 200 bin euro alıyordu, 200 bin euro'sunu bıraktı bu akşam.

Bu arada niye kırmızı kart gördüğü de önemli eğer ortada bir haksızlık varsa sinirlenmemek elde olmaz orada ha abarttı orası ayrı.

Yaptığı kabul edilebilir bir şey değil. Engin'e de alışacağız artık, bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur, değişmiyor işte Engin.

engin cıkana kadar cok cok iyi oynadı be orda kim olsa delirirdi adamı asmaya gerek yok

Bu akşamki hareketinden sonra zaten 5 maç ceza + 200 bin euro para cezası alacak. Terim affedecektir ama son kredisiydi bu, bundan sonra yapacağı hareket ona gidiş bileti olur.

Bu arada maç bitti, kupayı kazandık gelip burada Engin'e hakaret ederek, küfür ederek bir yere varamazsınız o yüzden duyarlı olmanız rica ediyorum.

Adami kuru ekmege muhtac birakmaya niyetin var galiba :haha:

Hata yaptı bugün, kırmızı kart olmasa bile hakeme yaptığı büyük hataydı.. Ne olursa olsun.

Federasyondan ciddi bir ceza gelir. Bizimkiler zaten anlaşma şartları gereği ciddi bir maaş kesintisi (ya da anlaşma neyi gerektiriyorsa) yapacaklardır.

400 bin euro + 30 maça çıkarsa 200 bin euro alıyordu, 200 bin euro'sunu bıraktı bu akşam.

Bu arada niye kırmızı kart gördüğü de önemli eğer ortada bir haksızlık varsa sinirlenmemek elde olmaz orada ha abarttı orası ayrı.

Abartti abi orasina birsey diyemem,ama en azindan hirsli adam,bizden kim olsa adami doverdi bile.

yaptigi hareket galatasaray ruhuna yakismadi . bu hareketinin cezasi çok ağır olmasi lazim . gonderilmesi bile mantikli olabilir

Ben bu adama o formayı yakıştıramıyorum.. Kimse kusura bakmasın...

Arkadaşlar tartışmak saçma cezası verilir.. Önümüze bakalım.. Geçiniz..

Hırsına yenik düştü. Emre'nin geçen sezon her maçta yaptığı şeyi 1 kere yaptı.Yapığı doğru değil ama bir maçta silinecek futbolcuda değil.

kimse kusura bakmasın takımda ruhuyla oynayan takımda haksızlığa gelemeyen asabi bir futbolcudur aslandır o candır seviyorum engin baytarı...

[video=youtube;UHD7JUXRtSI]https://www.youtube.com/watch?v=UHD7JUXRtSI[/video]

ben senin arkandayım

engin cıkana kadar cok cok iyi oynadı be orda kim olsa delirirdi adamı asmaya gerek yok

Engin leş oynadı artı kırmızı yedi. İnşallah 18'e giremez bi daha. Adam atılmak için hakeme evi arabasını teklif edecekti neredeyse. Artı beyin hücrelerinin yarısı ölü bir adam. Pas atana kadar dünya kendi etrafında 8 tur atıyor.

simdi olmasida hayirlioldu, akillanir belki sezon boyunca yapmaz.

gecen seferde Sivas macindan sonra yapmadi.

hirsini kontrol edemiyor adam.

Geri
Üst Alt