#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

f.terim bence ebouede aradığını enginde buldu şimdi kara kara düşünüyodur

Engin böyle devam nazar deymesin

f.terim bence ebouede aradığını enginde buldu şimdi kara kara düşünüyodur

zaten eboue riera bosuna aldilar onlari alcaklarina cok sagalm bir adam alsalar daha iyi olurdu mesela sol kanata veya ofansif orta sahaya.

en cok engin icin seviniyorum adam temiz oynuyor hic laubali hareketleri yok, futbolu biliyor yani.

böyle devam !

Engin dun sahaneydin kocum benim.

Bu sezon içinde formunu sürdürerek milli takıma çağrılacağını sanıyorum.

2-3 maçtır çok iyi. Hele topu rakipten kapıp kontra atağa çıktığı zaman harikaydı. Melo-Engin-Selçuk üçlüsü bozulmaz inşallah.

engin kendi kimligini yavas yavas uluyor inş süreklilik saglar

hücumda çok yaratıcı olamıyor ama mücadelesini sonuna kadar yapıyor ve takım savunması açısından fiziğini gücünü çok iyi kullanıyor.

yeterli mi? değil elbette ama başkada oyuncu yok.

Birkaç kişi alıntılamış, kazım'ın oyunu vasat çok kötü demedim zaten, lakin benim söylemek istediğim laubali olması. ( Davranışları, maç içerisindeki hal ve hareketleri bakımından ) Belki bana öyle geliyor bilemem. Verilen şansı hor kullandığını düşünüyorum. Umarım beni yanıltır.

Engin´in performansi bazilarini sasirtmis. Bende buna sasiriyorum. Engin´in cok etkili bir futbolcu oldugunu bilmiyormuydunuz? Hic mi izlememistiniz Engin´i? Gecen sene Galatasaray´i tek basina felc ettigini hatirlamiyormusunuz, Fenerbahce´yi rezil rüsva ettigini hatirlamiyormusunuz? Benim bildigim Engin gibi oynuyor.

Zaten bu ruha sahip oyunculari cogaltmamiz lazim. Türkiye´de basarili olmak istiyorsaniz Engin kalitesindeki Türk futbolculari oynatacaksiniz. Transfer edildiginde de müthis transfer demistim, simdi de diyorum. Yaniltmadi cok sükür. Cok azimli ve hirsli oldugunu belli ediyor zaten. Cok istiyor Galatasaray´i.

bu perfonmansını sezona yayarsa demeyin keyfimize

Birkaç kişi alıntılamış, kazım'ın oyunu vasat çok kötü demedim zaten, lakin benim söylemek istediğim laubali olması. ( Davranışları, maç içerisindeki hal ve hareketleri bakımından ) Belki bana öyle geliyor bilemem. Verilen şansı hor kullandığını düşünüyorum. Umarım beni yanıltır.

yanlış anlamışım özür dilerim. O konuda haklı olabilirsin karakter meselesi biraz da zaten bu tür davranışlar.

Aşırı yorgunluktan saha içinde yere oturmak zorunda kalan ve zaman geçirdiği sanılmasın diye rakipten özür dileyen adam.

[video]https://www.twitvid.com/LULTM[/video]

Galatasaray'ı sevmese böyle dalağı şişene kadar depar atmazdı , bizde seni seviyoruz Engin...

Engin in videosu varsa paylaşabilir misiniz arkadaşlar?

Diğer maçla aynı anda olduğundan Ts lu misafirimi kıramadım daha çok o maça çevirdim izleyemedim engini ağız tadıyla.

Sanırım herkes beklediğinden daha farklı bir Engin gördü.Bu kadar mücadele edeceğini,bu kadar koşacağını hiç tahmin etmiyordum..Kafamda farklı bir Engin vardı, topla oynamasını seven, top ayağına geldiğinde iki üç kişiyi geçmek için uğraşan vs.Ama bu kadar mücadele etmesinin yanı sıra ettiği mücadelenin de doğru olduğunu sahada yaptığı hareketlerle kanıtlaması bizim orta sahada rahat bir nefes almamızı sağladı.Eskiden de top kapardı bu takımın orta sahası ama kullanamazdı, bu yüzden devamlı pozisyon verirdik kalede.Ama şimdi topa daha fazla sahip olduğumuzdan dolayı rakibi de kolay yoruyoruz, bu da bizim savunmayı rahatlatıyor.Bunda Engin'in katkısı çok büyük.Sabri'yi denemişti Fatih Terim ortada çok fazla top kaybı ile oynuyordu orta sahamız Sabri yüzünden ama şimdi Engin'in oraya geçmesi takımı da rahatlattı.Böyle devam ederse yabancı kontenjanını da oraya harcamamış oluruz.

Orta sahanın 3.adamını buldu sanırım Fatih Terim.

Geri
Üst Alt