#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

adam gibi adam ....ENGIN BAYTAR

[video=youtube;I1IyWEmThmc]https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=I1IyWEmThmc&NR=1[/video]

:sgr: :sgr:

Cuneyt cakir golu vermis artik orta noktaya gitmesi gerekirken cok uzunca bir sure kendine itiraz edilmesini bekledi, sanki biraz daha bekleyeyim biri nasil olsa kufur edecek diye bekliyor gibiydi.

79. dakikaya gelin.

[video=youtube;0e3ZBM3Cioo]https://www.youtube.com/watch?v=0e3ZBM3Cioo[/video]

Mete kardesim.

Biz bundari zaaten biliyoruz.

Bakmadan 79 dakikada ne gelecegini biliyordum ve dogru cikti.

Lugano zamaninda hakemin suratina öyle bi bagriyordu ki, yemeye az kalmisdi.

Emre her mac hakemlerin analarina selam yolluyordu.

Topuz, Caner ve Bekir diye kazmalarda her mokta hakemin önünde horozlaniyorlar.

Volkan´da kalesinden ucup hakemin önüne dikilmeyi seviyor.

imparatorun da dediği gibi insanı kaybetmek kolay kazanması zordur..umarım hatalarından ders alırsın

emre belezoğlu yıllarca hakemlere sahada dayak attı hırpaladı aşşaladı 1 kere bile kırmız çıktığını görmedim bu hareketlerinde enginin yaptığı yalnış ama düşünulduğu gibi çok şiddetli bir şarzı yok birazcık dokunmuş cuneyte çok abartıyorlar

emre boğaz kesme hareketi yapınca bişey yok...

engin hakemin üzerine yürüyüp fiziksel olarak temas edince auwwww...

İnsanları kaybetmek çok basit'dir...

Kazanmak ise zor...

Engin'i kazanmak gerekir...

Kazanacaktırda Fatih Terim...

Engin bence pişman olmuştur yaptığına...

Ruhsuz Barışı gördüm itiraz etmeyen...

Bir şeye yaramayan...

Engin bizde iş yaptı yapacak yapmayada devam edecek...

Bu süre ona iyi gelecektir...

Fatih Terim iyi bir rehabilite sürecine alacaktır onu bu dönemde...

Engin bizden biri ben kendimi görüyorum Engin'de...

Haksızlığa isyan eden...

Elbette yaptığı doğru değil ama pısırık topçu istemiyorum arkadaş...

Geçin bunları kardeşim bu adam kendini asi bir süperstar sanıyor ama sadece asi bir rotasyon topçusu.

En ağır ceza verilmeli bir kupa finalinde hakem tartaklanmaz. İbret alınsın.

Adam 400.000 bine oynuyor ve ihtimal dahilinde bu adamı bu hareketinden dolayı 150.000 bin ceza kesilir ise gerçekten üzülürüm ve açıkçası performansının da düşeceğini düşünüyorum.

Evet yaptığı hata çok büyük bunun bir açıklaması yok ama adam kaybetmek üstelik kazanmışken çok kolay,biz Engin'i daha yeni kazanmaya başlamışken kaybetmememiz gerek..

Orada Bekir'in sarı kartı olduğunu biliyor bu yüzden veremiyor kırmızı kartı.

Sozlesmesinde madde var,3 kez kirmizi yerse fesh edilir diye.

Son sansi.

Birisinin yaptigi hatanin cezalandirilmamasi digerinin yaptiginin da cezalandirilmamasina gerekce olmamali. Sonucta agir bir ceza verilmeli. Biraz kendisine sahip ciksin. A oyuncusu B oyuncusu da yapiyordu demek Engin'in yaptigini dogru yapmiyor. Yanlis mi yanlis yaptigi o yuzden nasil bir ceza verilirse verilsin hic de uzulmem.

engine ne ceza verirsen ver adam 6 ay sonra aynı olacak.Başkanın dediği gibi karadeniz çocugu çabuk parlıyor.adamın karakteri böyle yapıcak bişi yok.ya kabullenicen ya göndericen.

Sorumsuzca gördüğü kırmızı karta ben de sinirlendim. Ama hemen silme taraftarı değilim Engin'i. Melo'nun da kırmızı kartlardan geçen sezon nasıl kurtulduğunu hatırlatırım.

Her mahalle maçında kavga çıkardı eskiden.İstisnasız her maç kavgalı biterdi.Küfürler , hakaretler.

Şimdi diyorlar Engin neden hırçın? :)

Buna kafadan 10 maç vercekler belli oldu, 2.5 ay yapar buda Kasıma kadar Engin yok gibi. Ondan sonrada formayı alması zor gibi.

Hamit'in devam ettireceği mevcut yetersizliği sonucu bu başlığın ağlama duvarına döneceğini düşünüyorum.

Temennimiz o ki, Hamit performansı ile beklentileri karşılayıp söylenecek bir laf bırakmaz.

basındada gecen mevzu yok engin o an ne yaptıgını bilememiş kendinden gecmiş aslında cok iyi niyetliymişte mişte miş. arkadas burası galatasaray spor klubü önce bunu kavra engin bey. galatasaray gibi bir klüpte artislik yapıpta hakeme saldırmak neymiş. takımı 10 kişi bırakmak ne haddine yemişim kendinden gecmeni. kendine dikkat edemiyorsan bu klüpte işin ne? halen engini yerden yere vurmayalım diyenler var. peki kırmızı karttan sonra fener macı alsaydı halen aynı şeyi diyicekmiydiniz ?

Geri
Üst Alt