#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Çok çok rezildi artık bu takımda yeri olduğunu düşünmüyorum bu sene başından beri zaten adam gibi top oynayamadı şuanki performansı da bence kesinlikle çok kötü

orta sahada Selçuk / Melo / Sneijder / Yekta / Hamit alternatifleri varken Engin kesinlikle 11 başlamamalı artık ... Sene sonuda gönderilir diye düşünüyorum ...

begenmedim gecen sezonki engin resmen mumla ariyoruz

30 yaşında adam form tutacak diye bekliyoruz. Yetenekli adammış yemişim yeteneğini.

Geçen sezonda mükemmel ötesi değildi ama isyan ediyordu. Bu sene o yok, sıkıntı o. Kötü oyuna isyan etmiyor, çabalamıyor hiç.

takimin en kreatif oyuncularindan birtanesi. su an istedigi seyi gerceklestiremiyor, e uzun sure sonra ilk 11'de basladi.

engin'e kesinlikle guveniyorum. kanatta israr edilmeli.

6/10

Bu adamın göbekte ne işi var.Koy kanada aksın gitsin

Yekta'yi kanatta oynatip bu adami ortaya cekmek futbola ihanet.

Bu düzende sol kanatta en verimli olacak oyuncumuz. Trabzon'da oynarken hep sol kanadi etkin kullanirdi. Sol bek eksikligi yasadigimiz bu dönemde Riera'ya ile iyi bir ikili olabilirler, defansif anlamda da iyi destek verir.

maç içinde her ne kadar inanmayarak da olsa emre çıkar > sneijder girer demiştim. sonuçta evlatlığı emreyi çıkarmaktansa engini çıkarmaz diye ümit ettim fakat beni yanıltmadı. engini alıp emreyi oynattı. iki top yapamayan emre kaldı ve ilk yarının en verimli oyuncusu engini çıkararak bizlere büyük bir haksızlık yaptı.

Engin sonradan girdiğinde daha etkili olmuştu, dün kötüydü Umut'a attığı bi ara pası dışında

akhisar maçında 11 de olsun artık. amrabatta emrede umut vermiyor. engin bir an önce istikrarı sağlamalı. bu adam istikrarı yakalasa ligdeki maçlarda kiliti açmak için sneijder e bile gerek kalmaz. akhisar maçında oynatsın hoca solda artık.

Böyle maçların adamı Engin 2.yarı oyuna alır bence asist veya golü var.

engin_baytar_gol466262_b.jpg

Aga... bu 10 maclik cezayi almicakdin... almasaydin eminin net lig'de +6 puan daha cok olurdu,

schlake macinda dökdürürdün.

Hamit, Amrabat, Emre Colak, Aydin "SNeijder"

Kanat'i artik göremiyorum...göremk istiyorum.

Ne olur olmaz Eskisehri macinda Engin en az 70dak oynamali.

Engin teknigi yüksek , hizli , dinamik "dikine giden" nadir oyuncularimizdan.

Kanat'da banko oynar.

Geri
Üst Alt