#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Bence çok teknik biri.Pas çevirirken akıllı.

galatasaray-da-engin-baytar-formasina-kavustu-4096660_7467_o.jpg

Hamit-Engin değişmeli oynasalar çok iyi olur.

Emre çolak'ın oynadığı bir yerde,onun forma giymemesi çok üzücü:SS:

Hamit'ten çok daha iyi ama dengesizlikleri ve aylardır maç yapmayışı şansını azaltıyor. Eski Engin olsa Sneijder'den de Hamit'ten de çok daha iyi derdim.

Forma yırtmaya devam mı panpa?

Emre Çolak oynuyor bu adam oynamıyor vay arkadaş ya.

Engin çok teknik aslında.

Beşiktaşa gideceğini sanmıyorum.. Taraftarları o kadar annesine küfür etti. Engin bunları kafaya takan biri giderse her maç kavga eder o taraftarla.

Ki bence şuan kullanmaya başlasak eğer bi patlama yaparsa Şampiyonluğu bile getirir bize

beşiktaş iddaası doğru olabilir.twitterda onu tanıyan birisi beşiktaşa gidebilir yazmıştı.

Fatih Terim, haksız yere kırmızı gördükten sonra kafası atıp hakeme saldıran Engine bir daha doğru dürüst formayı vermezken aynı şeyi tribüne haksız atıldıktan sonra kendisi de yapıyor.Hoca sen oyuncularının böyle şey yapmasını istemiyor ve yaparsa cezalandırıyorsan kendinde yapmayacaksın..Kendinle çelişmiş olursun.Geçen sene şampiyonluğumuzda Selçukla beraber en çok fayda sağlayan yerli oyuncumuz bu sene 2 maç bile oynamadan seneyi bitirdi.Üzülüyorum açıkcası.Ha Enginde hiç suç mu yok vardır tabi formunu koruyamamıştır vesaire ama o hareketten sonra hocanın kendisini sildiğini de biliyordu bence.

Geçen sezonki takıma sadece Sneijder, Drogba ve Burak' ı ekleseydik bu sezon Şampiyonlar ligi şampiyonuyduk.

Sakat ve cezalilari saymazsak 20 oyuncumuz kaliyor, Karabük'e 19 oyuncu götürülmüs. Kadroya dahil edilmeyen tek oyuncu Engin Baytar yani.

engin baytar futbolu birakacak galiba

Geri
Üst Alt