#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Sol kanattan direk kaleye gönderdiği frikigin her tarafı zeka kokuyordu. Kalede Onur Gürel var sandı galiba.

Bu takımda hertürlü direk 11 oynar.

Sevmiyorum bu adamı.

Soytarı vurdumduymazın teki onun yerine paftan bir genç çıkarsak üstünde dursak daha iyiydi.

Geçen maça göre dahada toparlanmıştı. Zor günler geçirdi kolay değil 11 Ağustosa kadar hazır olur

Geçen maça göre dahada toparlanmıştı. Zor günler geçirdi kolay değil 11 Ağustosa kadar hazır olur

aman ha mümkünse kadroda bile olmasın o maç

hakemde ziyade kuyt şerefsizi yine kart aldırır

geçen maç dikkat eden oldu mu bilmiyorum, maç boyunca kuyt un engine yapmadığı tahrik hareketi kalmadı, en sonda hakeme patladı

aman ha mümkünse kadroda bile olmasın o maç

hakemde ziyade kuyt şerefsizi yine kart aldırır

geçen maç dikkat eden oldu mu bilmiyorum, maç boyunca kuyt un engine yapmadığı tahrik hareketi kalmadı, en sonda hakeme patladı

O tipsiz sarışına ben bile uyuz olmuştum ekran başında

allahin delisi bu akillanmaz gecen ki macta gitti riera vurdu diye olay cikari. birde gittik odul gibi sozlesme verdik.

Engin'in yeniden takıma kazandırılmasıyla bir hayli acı duyan taraftar kesimi var. Çoğu da Hamitcidir eminim. Kolay degil, Hamit'in 3'te 1 parasına oynayıp en kötü haliyle bile on ila yirmi kat daha iyi ve daha yararlı olması ister istemez üzüyor bazılarını.

Sözüm ona Galatasaraylıyız ayağına takılıyorlar, futbolcu şakşakcıları.

Bu forumda ne kadar kötü olursa olsun eleştirilmesi yasak oyuncular var: Burak - Engin - Sneijder

Bir de ne kadar olumlu hareket yapsa da tek olumsuz hareketinde asılıp kesilenler: Amrabat, Hamit, Dany, Eboue.

Bazı insanlar sırf eleştirmek, tanınmak için eleştiriyor, ergenlik çağını burda atlatmaya çalışıyor o yüzden, bi ispat çabası bu.

Geri
Üst Alt