#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Napoli macini gordukden sonra kadro yapin deseler herkezin yapacagi kadro budur

fakat 1 macla kadro yapacak durumumuz yok ama Hamitin yerine Engin kesin oynamali

Amrabat'da giden gidisata gore yedek klubemizdeki en onemli kozumuz olmali...
Yedek klubesinde Amrabat lig için imkansız:)

Topu kontrol etmeyi ogrensin, futbolun ana unsurlarini ogrensin, sonra Galatasaray'in sozlesmeli futbolcusu olur mi olmaz mi degerlendiriz bu yeteneksizi

Kaldi ki ilk onbir..

Ne diyorsunuz siz...Futbolun ana unsurlarını bilmeyen adam CL'de attığı kafa gollerini atamaz...Durması gereken yerde durdu.

Top kontrolü zayıf kimse birşey demiyor ama yere gömemezsin. Bir sene TS'de gol kralı oldu şans dedik..Ama CL'de şunları yaptıktan sonra herkes şans olmadığını anladı..

Çok mütevazı ve geliştiriyor kendini 28 yaşında

.....................Drogba...................

Amrabat.........Sneijder...........Engin

..............Selcuk....Melo................

Cok dengeli, iki yonlu, oyun disiplini yuksek kadro olur. Ah su yabanci siniri.

amrabatin yerine erman olur. iyi olur.bende böyle istiyorum.

Birileri de 5 milyon euroya oyuncu alıyor,sonra yılda 100 gol atsın 50 asist yapsın,yani Messi olsun bekliyor :D Burak daha ne yapacak anlamış değilim.Ligde uzun süredir en çok gol atan futbolcu,CL'de en çok gol atanlardan biri geçen sene,ağzıyla kuş tutmalı ya da ismini mahkeme kararıyla yabancı isme çevirmeli.

Bu arada ben buraya Engin için girmiştim,Engin'i bu sezon süper kupada riske etmeyelim,tansiyonu yüksek olacak,ligde uzun ömürlü kullanalım :D

Dün dogru yerde dusseydin penalti kazanmistik maç 2-2 bitmisti..

Bir anti-Engincinin diyecek lafı, bulacak kulpu olmadığındaki çaresizliğini yukarıdaki mesajda net olarak izlemleyebilirsiniz.

Ben kotu bisey demiyorum anti-engin ile alakasi yok ben begendim Engini.. hatta ilk geldiginde bize karsiydim bu adama ama Hamitin yerine oynamasini isterim.

Ben kotu bisey demiyorum anti-engin ile alakasi yok ben begendim Engini.. hatta ilk geldiginde bize karsiydim bu adama ama Hamitin yerine oynamasini isterim.

İşte mesele de o. İlk geldiğinde karşıydın, şimdi başka bir gözle bakamıyorsun. Bir önce ki mesajında bu net olarak gözüküyor.

İşte mesele de o. İlk geldiğinde karşıydın, şimdi başka bir gözle bakamıyorsun. Bir önce ki mesajında bu net olarak gözüküyor.

Ne alaka ? Ben pozisyonu diyorum dusseydi maç 2-2 bitmisti..

Engin sen ne berbat bi topcusunmu diyorum?

Istesem elestiririm, ben Enginin daha iyi olacagina inaniyorum..

Derdime çare BAYTAR ım var...:ayatollah:

Fazla kilolarından yavaş yavaş kurtuluyor. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Engin izleyeceğimizden hiçbir şüphem yok yeterki sakin kalsın, sinirlerine hakim olsun.

Fazla kilolarından yavaş yavaş kurtuluyor. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Engin izleyeceğimizden hiçbir şüphem yok yeterki sakin kalsın, sinirlerine hakim olsun.

Valla bir daha sinirler yüzünden takimi yalniz birakacaksa takim'dan gönderilsin. Böyle adamlara tahmmülüm yok. Yoksa iyi futbolcu.

Engin bence ufak capli belalara yine girecektir. Ama bir daha uzun sureli bir cezaya tesebbus edecegini zennetmiyorum. Ederse aninda yollanmalidir zaten.

Engin bence ufak capli belalara yine girecektir. Ama bir daha uzun sureli bir cezaya tesebbus edecegini zennetmiyorum. Ederse aninda yollanmalidir zaten.

enginin hiçbir olayı ufak çaplı değilki ya hocasına bağırıyor ya kaleciye kafa atıyor ya hakemi dövüyor dengelese bari şu işi pozisyondan filan kırmızı kart yese :p

ya bu adama bir doktor tutsak yeminlen doktora vereceğimiz paranın 100 katını kazandırır bize. adamın derdi psikolojik, yoksa herifteki yetenek kimsede yok

Geri
Üst Alt