#50 Engin Baytar

refik akkülahı çok sinirli gördüm en son miami 3-2 gerideyken bu kadar gergindi herkes take it easy

Ne bicim profesyonelik bu, bu göbek bu hal ne. Milyonlari aliyorlar ve oyuncunun fizigine bak.Pehhh

Vallah alinan ve verilen paralara yazik.

Futbolcular bir iki sene büyük külüplerde oynadi zaman para bul eglence futbol oynamayi ve kendini gelisdirmeyi unutuyor malesef.

Kardesim gecen sene sezonun nerdeyse yarisini ceza dolayi kacirdin ve takima zarar verdin, insan bari bu sene fatih terim ve taraftarin gözüne girmek icin kendisini bomba gibi hazirlar.

Ama nafile.Enginden artik kolay kolay bir cacik olmaz.

Her hareketi inim inim kalite kokuyor. Bir kaç pozisyonda sol çizgide ipe dizdi Eskişehirli oyuncuları. Bunu maç içinde bir tek Drogba ve Sneijder yapmıştı.

Lakin bazı kuşbeyinlilerin ödü bi taraflarına karışmış durumda. Zira hoca oynatmaya devam ettiği takdirde, ilk geldiğinden bu yana eski takımlarındaki geçmişinden dolayı Engin'i bir türlü benimseyemeyenler şiir futbolunu oynamaya başladığında itin bi tarafına sokulup imha olucaklar. İşlerine gelmiyor elbette.

Onun dışında Engin'in ilk sezonunda da belli bir dönem maç kondüsyonu eksikti. Trabzon'dan kadro dışı kalmış bir oyuncu olarak gelmişti. Ama oynadığı süre içerisinde takım inanılmaz göze hoş gelen, rakibi bozan ve bunaltan futbol oynuyorken, Engin 60. dakikalarda dili dışarıda oyundan çıktığında bu sezon başında olduğu gibi tam anlamıyla rakibe belli bölümlerde teslim olan, uyuşuk ve silik bir kaos futbolu oynuyordu takım.

Enginle bir akrabalığın felan mı var engin baytar dediğin adam trabzondan kovulan bizim son şansını verdiğimiz biri adam da profesyonellik denen bir şey yok zaten 2012 sezonununda oynadığı bir kaç maç dışında rezil oynuyor geçen sezon kendini mahvetti.Bu yıl hayatının son şansı verildi belki de bunda hala tık yok 100 kilo olmuş koşmaya çalışıyor anca sahada kaybettiği topları sayamadım bile ama tabi sende haklısın hamit gibi leş oyuncuları toplarsan engin baytarlar messi olur prim yapar milletin gözünde

Enginle bir akrabalığın felan mı var engin baytar dediğin adam trabzondan kovulan bizim son şansını verdiğimiz biri adam da profesyonellik denen bir şey yok zaten 2012 sezonununda oynadığı bir kaç maç dışında rezil oynuyor son maçta kaç tane pas hatası yaptığını ve top kaybettiğini sayamadım bile geçen sezon zaten kendini mahvetti.Bu yıl hayatının son şansı verildi belki de bunda hala tık yok 100 kilo olmuş koşmaya çalışıyor anca sahada ama tabi sende haklısın hamit gibi leş oyuncuları toplarsan engin baytarlar messi olur prim yapar milletin gözünde

Ya kusura bakmada yorumlarını takip ediyorum. Angut musun? Ya da yaşın 10-14 arası mı?

Sen de kuşlukta var.

Go Antu!

*tapatalk*

zorunamı gitt yavrum olum sevmezsen yorumlarımı cvp vermezsin zorlamı yazdırıyorlar sana çoluk çocuğa lafmı anlatacaz burda git işine bak hakaret etme angut senin babandır seviyesiz

en çok hakaretin yaşandığı başlık. daha bir sayfa okudum herkes birbirine giydirmiş.

engini bende severim ederim ama son maçta gördük ki çalışması lazım +olarak hocanın onda biraz daha ısrar edip kendisini bulmasını beklemesi lazım. sabriler baltalar felan oynuyor ben engine razıyım arkadaş.

Engin 45 dakikayi bile zor cikaracak durumdaydi en son. Maasina iki kat zam yapip sözlesme uzatmak neyin kafasi acaba. Gecen sene niye forma verilmedi bu adama?

Göbekli ama yaaaa!!111!!!1!1!!!!!1

Engin'in bu ilk yarıdaki futbolu, kendisine her fırsatta dil uzatma çabasında olan embesillere gelsin.

Geri
Üst Alt