#50 Engin Baytar

Aslında maçın başlarında fena değildi, sağ taraftan tehlikeli şekilde çizgiye kadar indi 1-2 kez ama son pasları yapamadı bir türlü. Golü yedikten sonra takımla birlikte o da şuursuz düzene ayak uydurdu.

engını severım ama eski engin degıl artık ve yasıda gectı ceyhun veya yekta kazanılabilir engın yerıne.

hala kendini kandıran bir taraftar sürüsü

Engin harika bir futbolcudur, Türkiye de ayaklarına sahip ve dikine gidebilen ender adamlardandır.

Ama geçen sezon hiç top oynmayan bir adamdan da şov yapmasını bekleyen biri futbolu bilmiyor demektir.

Sneijder geldiğinde Engin'in şu durumundan farksızmıydı sanki?

Hayır farklı olsa bile şu an Sneijder, Enginden fazla birşeymi yapıyor takımda, dün o da Burak'a bir gol pası verdi, Engin de bir gol pası verdi.

Koşma oranlarını göstermişsin koşmak öyle maç oyamayarak olmuyor 2 maç üst üste oynayan adam ilk yarı sonunda ilk 5 'e giriyorsa bu başarısız değil başarıdır çünküd ediğim gibi 1 sezon yattı, yatırıldı bu adam.

Akşam çizgdien çalım yapaak Burak'a verdiği pası hem hangi yerli oyuncun atabilir, Hamit'mi, Sabri'mi, Aydın mı kim atabilir sanki elinde Engin'den süperleri var da beğenmiyorsun?

ilk yari takim halinde cok kötüydük 4-3-1-2 den dolayi ,Engin de suc aramak yanlis olur.Kenarda dursun ,lazim olur Psycho

BU36ojpCQAAVOSi.jpg

su ceyhun engine verilen sansin yarisi verse cok sey degisir takimda.

Ben mi yanılıyorum engine karşı çok önyargılı idim.Ama engin bence iyi oynuyor iyi işler yapıyor mücadelesi iyi top tekniği iyi her maç 3 4 tane çalımı banko sneıjderin bir pasıyla orgazm olan taraftarlar engini beğenmiyor.Burda sneıjdere laf attığım felan anlaşılmasın sözüm isime göre futbolcu değerlendirmesi yapanlara

Bjk maçında kenarları kullanan, çizgiye inemeye çalışan, ortasahadan Drogba'ya top şişrmeyen tek adamdı. Ne beklentiniz var veya maçı nerenizle izliyorsunuz anlamıyorum.

adam geçen sezon neredeyse hiç oynamadı yavaş yavaş açılıyor ve iyi oynamaya da başladı. hücum hattının bana göre en önemli alternatif oyuncusu

Kimse kusura bakmasın ama forumda ağır futbol cahilleri var.. Gs'de yatan Selçuk-Sneijder gerçeğini görmeyip hala çabalayan Engine laf ediyorsunuz ya bravo..

Bu tip adamlara yaranamazsın arkadaş elimizde Yaya Toure-Modric falan var da biz mi oynatmıyoruz... Hamit oynar herkes eleştirir , Çolaka zaten katlanılmaz ee geriye iyisiyle kötüsüyle elle tutulur bir Engin var...

adam geçen sezon neredeyse hiç oynamadı yavaş yavaş açılıyor ve iyi oynamaya da başladı. hücum hattının bana göre en önemli alternatif oyuncusu

Millet şunu hala idrak edemiyor..Hocanın Hamit fantazisi yüzünden Enginin koca 1 yılı yok oldu... Enginin 11 maçlık cezası tabi ki kendi hatası ama onun üstüne zilyon tane maç yapıldı bir önceki yılın as oyuncusu bir anda kadroya dahi giremez oldu..

Engin anca iyi bir yedek olur, gidip göbeği eritsin azıcık kondisyon filan kazansın. Biz Engin kötüdür dediğimizde ilk sezonda yaptıklarını baz alıyoruz, kumaşı var ama icraat noktasında pek göremiyoruz kendisini.

Çaşım atabiliyor,ara pası atabiliyor.Bence Drogba'dan çok şeyler öğrenmiş belli.Ve Drogba ile aralarında iyi anlaşıyorlar gibi gözükuyor.

bu aksam yine oynayacak herhalde, kansere hazir olalim.

Geri
Üst Alt