#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Biri sol açık, biri forvet değil mi bunların?

Valla bilmem. Elmanderi istedikleri gibi forvet, forvet arkası, second striker, sol acık, sag acık yada pivot santrafor yapıyorlar. Halbuki Toulouse'da Gignac'ın partneriydi. Ingiltere mecarasını bilmiyorum.

Engin ise gezgin bir oyuncu. Genclerbiliginden bu yana takip ediyorum. Serbest oynatılırsa, arkasında Melo gibi bir demirbasla tabir-i caizse rakibe tecavüz eder.

Valla bilmem. Elmanderi istedikleri gibi forvet, forvet arkası, second striker, sol acık, sag acık yada pivot santrafor yapıyorlar. Halbuki Toulouse'da Gignac'ın partneriydi. Ingiltere mecarasını bilmiyorum.

Engin ise gezgin bir oyuncu. Genclerbiliginden bu yana takip ediyorum. Serbest oynatılırsa, arkasında Melo gibi bir demirbasla tabir-i caizse rakibe tecavüz eder.

Ben de beğeniyorum Engin'i, iş yapar inşallah.

Elmander bildiğim kadarıyla gezgin forvet türünden bir adam. Benzetme biraz garip olacak ama Bolton-ManUtd maçında Rooney'in oynadığı gibi oynayabilen bir adam. İyileşse de görsek bir resmi maçta.

Engin gibi cok kaliteli gezgin bir hücumcumuz varken Sabri'nin oynamasını kendimi ne kadar sorgulasamda anlayamıyorum.

-----Baros------(Elmander, Sercan)

Riera-Engin-Kazım(Eboue)

--Selcuk--Melo--

^Elde ki malzemeyle bence daha iyisi cıkmaz.

Kisaca eldeki malzeme 4-3-3'e uygun degil.

Elmander şu an Baros'tan iyidir bence :o Engin yedek oyuncu olur bu gidişle.

Kendini göstermek için yeterli süre vardı yaklaşık 20 dk ama hiçbir olumlu hareketini görmedim.

Aktif degildi, fakat Sercan'a milimetrik bir pası vardı. Kontrol edebilse mutlak gol pozisyonu.

Hatırlamıyorum o pozisyonu ama yine de oyunda kaldığı süre etkisizdi.

Yavaş yavaş olacak , takıma adepte olsun herzaman fayda verir.

Engin transferinde bende oluşan ön yargıyı tamamen sildi ve sezon için umut verdi diyebilirim..

Ayrıca Gençlerbirliği, Es Es ve Trabzonspor'daki acaip saç stillerinin aksine şu an ki stili harika olmuş.. Figo-Fabregas karışımı bişey olmuş ;)

Hatırlamıyorum o pozisyonu ama yine de oyunda kaldığı süre etkisizdi.
refik oyunda topu top 15 dakka kaldı. sercana attıgı pas vardı ayagında kacırdı. kacırmasa kaleciyle karşı karşıya kalacaktı. kazım yerine engin baytar oynamalı önümüzdeki mac. kanat oyuncusu en azından.

[video=youtube;3N7SQrFOhvk]https://www.youtube.com/watch?v=3N7SQrFOhvk[/video]

ozer'in hareketleri ve lugano'nun yaptigi komik defans derslik

Geri
Üst Alt