#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Dünkü maçta, Sabri'den çok önce eleştirilmesi gereken ilk isim ENGİN. Ne oynadığını anlamadım, hangi bölgede belli değildi. Sahada gezindi.

Engine sallayan arkadaşlar.bu adam daha sakatlanmadan önce takımın en calıskan en iyilerindendi.

Keza Elmander de son 2 mactan önce cok iyiydi.

Ama gelgelelim bu iki adam dün hiçbir şey yapmadığı halde,Engine sallanmaya başladı.

Şimdi Sallayın demiyorum ama

Ulan Engine sallıyorsan,Elmandere niye sallamıyorsun.

ikiside daha düne kadar iyi oynuyordu.Ama göze batan Engin oluyor.Yapmayın etmeyin agalar ayıptır.

Engine sallayan arkadaşlar.bu adam daha sakatlanmadan önce takımın en calıskan en iyilerindendi.

Ama gelgelelim bu iki adam dün hiçbir şey yapmadığı halde,Engine sallanmaya başladı.

ikiside daha düne kadar iyi oynuyordu.Ama göze batan Engin oluyor.Yapmayın etmeyin agalar ayıptır.

Engin ligin ilk yarısında gerçekten iyiydi. Onu beğenenler beğenmeyenlerden fazlaydı. Demek ki potansiyeli var.

Hareketlilik kazandırıyor takıma eyvallah da son hareketi yapamıyor. Şut veya pas 2sini de yapmıyor

Yeter artık sallamayın be renkdaşlar yermek için söyleyeceğiniz sözleri sürekli bir kinaye sürekli bir itin bir tarafına sokarak yapmayın yahu :D

Engin'e kim sallamış... Engin'in oyununa laf mı ettik ? Mücadele ettiğini sizden daha çok vurguladım hatta. Yazılanları okuyun abi. Engin'in kalitesinden bahsetmek ayrı bir olay, Engin kötü oynuyor rezalet oynuyor demek ayrı bir olay. Engin'in sizin tabirinizle -süper oynadığı- maçlardan sonrada aynı şeyleri yazıyoruz zira.

Engin'e kim sallamış... Engin'in oyununa laf mı ettik ? Mücadele ettiğini sizden daha çok vurguladım hatta. Yazılanları okuyun abi. Engin'in kalitesinden bahsetmek ayrı bir olay, Engin kötü oynuyor rezalet oynuyor demek ayrı bir olay. Engin'in sizin tabirinizle -süper oynadığı- maçlardan sonrada aynı şeyleri yazıyoruz zira.

Engine Serdar Özkan 2 demek insafsızlıktır.

Gol atayım diye çok kastı, en sonunda attı. :)

Orta sahada yerinde oynadığı zaman etkisini görüyorsunuz. Sağ kanat ne yahu.

Arda'yı unutturdu bana. Ne yeteneği ne oyun zekası Arda'dan asla eksik değil. Hatta fizik olarak daha iyi. Kendini bozmaz umarım.

Ortasahada harikalar yaratıyor. Kanatta harcanmamalı.(Bkz. samsun maçı)

Nerdeyse her ikili mücadelede ayakta kaldı, iyi toplar çaldı, ilk yarıda Riera'ya verdiği ara pas müthişti. Riera çalımı beceremedi ve pozisyonu harcadı.

1 de gol attı. Yine beklenileni verdi reyis :tiphat:

soyledigim gibi istedigi kadar dalsin top kaybetsin

hic gocunmam

cok iyi futbolcu hemde baya iyi az buz degil

Engin çok iyi oynadı ama bazen kendini hemen yere atıyor. Bu tarz hareketler yakışmıyor Galatasaray futbolcusuna.

Toptan kaçmıyor sorumluluk alıyor bana göre en önemli özelliği Engin'in..

İlk goldeki payın unutulmaz.. İlk yarının yıldızıydın. En çalışkanı, en isteklisi, en hareketlisiydin. Aman diyim ilerle, gevşeme.

zaten iyi oyuncu oldugu kesin. ama bazı yerlerde pas atmama konusunda diretiyor. kendini yoracagına pasını ver. ama bu mac genelde iyyidin.

Geri
Üst Alt