#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

3. golde ayağa kalktım alkışladım reyizi :tiphat:

Herkez maci ciddiye almazken adam yine Sampiyonlar Lig Finalinde oynamis gibi savasdi.

Hastayım bu adama ya :)

Süper baskı yapıyor, top çalıyor, çalım atıyor, asist yapıyor ve en önemlisi asla vazgeçmiyor.

Riera'ya attırdığı golün yarısından fazlası Engin'e yazılmalı bence. Reis :tiphat:

Maç konusuna da yazdım çok mu iyi çok mu kötü halen anlamadım.Ama enteresan bir oyuncu.

Ayağında biraz fazla top tutuyor.Onuda aşarsa tamamdır.

Çok faydalı oyuncu. Performansı 90 dakikaya yayamıyor.

Riera'nın goldeki hazırlığı çok iyiydi, faydalı oynuyo, ayağında fazla top tutmadığı zaman daha da iyi olacak.

gol atma yerine gol attırmayı düşünse müthiş bir oyunucu kazanacağız.hep yanlış kararlar veriyor.

Karar verme yetisini değiştirmiş. Pas atması gerekirken atıyor artık pası.

Çok yararlı oynuyor.

Topu ayağına aldığında kafayı eğip çatara patara gitmese tam süper olacak.Biraz daha kafayı kullanması lazım.

mükemmel oynadı, zaman zaman bencillik yapsada takımda en iyi adam geçen oyuncu.

ben başka bir engin mi izledim acaba diye soruyorum yorumları okuyunca . her ayağına aldığı topu ezdi boştaki adamlara atmak yerine 3-4 kişinin arasına daldı saçma sapan şutlar çekti ben hiç beğenmedim. tek yaptığı olumlu iş rieranın golünden önce yaptı

Engin'den en fazla ortalamanın biraz üstü bir yedek oyuncusu olur .

Daha fazlasını beklemeyin .

iyi oynadi,

cok yetenekli oldugunu biliyoruz. kafasini kaldirdigi maclarda reis gibi oynuyor. hep böyle oynasa 11'in degismez oyuncusu olur.

Bana hala mahalle maçlarında topu alıp 500metre sürüp şut çeken bebeleri andırıyor

Geri
Üst Alt