#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Niye antipatik olmaya çalışıyor anlamadım. Özeti izledim sadece, iyi oynadı diyor herkes. Abartı hareketler yapmasa akıllarda sadece güzel futbolu kalacak. Niye o kadar takla atarsın ki?

Oynadığı kanattan 1 kere bile gelemedik heralde, sürekli göbekten yardırıyor.Tam istediğim tipte oyuncu.

Lider takımın tek kanat oyuncusu yok nasıl iştir bu ya

olağanüstü bir oyuncu,hafif de arıza olduğundan number one adamlarımdan biri :D

Taklalar on numaraydı ya harbi:D Çok iyi oynadı maçta da.

Bugün belki de en iyi oyununu oynadı, çok beğendim.

Adam çok fena koşuyor yahu, ne ciğer var diyorsunuz. Özellikle topsuz alanda...

Çok aşırı derecede koştuğu için 75'ten sonra her an yerlerde görebiliriz kendisini. Ayarsız enerji dedikleri bu olsa gerek. :)

90 dk yı tamamlayabilecekmi onu merak ediyorum. Tamam çok koşuyo mücadele ediyo, yorulabilir hak veriyorum. Ama bu tarz oyun oynayıp 90 dk sahada kalabildiği gün Engin tamamıyla olmuş demektir.

senede 15 maça çıkan baroş çıktığın milan baroş milan baroş oleyyy oleyy demeyi biliyoruzda (baroşu kötülemiyorum)

engin oyundan çıkarken bi alkışlama tenezzüründe bulunmuyoruz.

elmander ve engin basmadıkları yer bırakmadılar maçta. biraz yerli oyuncularımızı sevmeyi bilelim.

Engin Baytar ise 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarının her biri için 400.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. 2011-2012 sezonunda Futbolcu eğer 20 ve daha fazla resmi müsabaka yer almış olur ise her iki sezonda da alacağı sabit transfer ücreti 400.000 EUR yerine 600.000 EUR olacaktır.

:005::005::005:

Elinden geleni yaptı. Çok çabaladı, Yalnız Kırmızı yemediğine dua etsin. Sarısı var rakibine arkadan tekme sallıyor. Bir pozisyondada giden rakibini çekiyor. Zaten Özgür Yankaya hangi pozisyonu gördüki, Çok kötü maç yönetti. Zurabta oyundan atılırdı.

Iyiydi ama kirmizi görmesi lazimdi,sacma sapan hareketler yapmasin.

son maçlarda en iyi verim aldığımız yerlli oyuncu.

Geri
Üst Alt