#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

hayir

selcuk-muslera-ebue-melo-semih

ilk yazilacak topcular bunlar

ama engini ben de cok begeniyorum, gerek futbol olarak, gerek hirs, mucadele vs olarak.

süper gidiyor.

ELMANDER`i yazmassin...

kendini en iyisi dilim dilim dogra..birdahada futbol üzeri yorum yapma (unuttugunu varsayiyoyrum :asd: )

ELMANDER`i yazmassin...

kendini en iyisi dilim dilim dogra..birdahada futbol üzeri yorum yapma (unuttugunu varsayiyoyrum :asd: )

hayir unutmadim

elmander seneye mesela saglam forvet alinirsa, gayet yedek kalabilir.

ama selcuk, muslera, ebue ve meloyu yedek brakicak topcu alamayiz.

semihi de, böyle devam ederse.

bugün ne yazıkki kötüydü. ayarsız oynadı. ilk yarı sonunda zamanında pası atsa 2 farklı devre arasına girecektik.

Maçın en iyi adamlarından 90 dakika koşdu çabaladı.

Yanlız bir eleştiri yapıcam, şu yatmaları kalkmaları bıraksın. Rakip takımın oyuncusu yapsa haklı olarak neler deriz. Bu tarz hareketler engine yakışmıyor. Sadece oyunana bakarsa, 7'den 70'e herkezin takdirini kazanır.

Mükemmel bir oyuncusun Allah vergisi bir yeteneği ve futbol zekası var ama neolursun Engin atma kendini ortada bişey yokken hacı tamam pozisyonda sıkıntı varsa yat kalkma ama el tekme kafa göz yarım metre uzağından geçerken atma kendini yatma ilk yarı bu yüzden bir gol yiyorduk azdaha ve malesef boşa yattığı çok belli oluyor.

Bunun dışında yerli oyuncularda bulunan çok nadir özellikleri var buna ek olarak son golde sevinci unutulmazdı

vallah benim yüzüme vursalar,arkadan kasitli vursalar vs.. bende yatardim.

tabi bilgisayarin basinda bu tür darbelerin nasil acidigini bilemeyiz :).

Her şeyi mükemmel yapma sevdası yüzünden sıkıntıya soktu bizi. Pozisyonu bulduğunda atmıyor pası, daha netini bulmak için iyice çabalıyor ve bu bazen çok fazla oluyor.

Birde şu abartılı taklaları olmasa daha iyi olacak. :D

Enerjisi, performansı müthiş, hiç yorulmak bilmiyor gibi.

vallah benim yüzüme vursalar,arkadan kasitli vursalar vs.. bende yatardim.

tabi bilgisayarin basinda bu tür darbelerin nasil acidigini bilemeyiz :).

offfffffffffffff. tamm al verdim yuzbın like

sanki ben yüzüne gelenlerden bahsediyorum yüzüne dokunurlarsa kasti tekmelerde falan yatsın kalkmasın bile.

Geri
Üst Alt