#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

iStE bOyLe SiLdIrIrIz.....!!!!!

al şu topu artık nikahına arada diğerleride faydalansın :(

engin seneye yedek olmalı

artık modası geçen bi futbol oynamaya çalışıyo

ne yapacağına topu ayağına alıp bir adam geçtikten sonra karar veriyo

ama büyük usta Hagi ne diyo "bizde var otomatis, biz daha top gelmeden düşünüyor ne yapacağını"

oynadığı futbol hasan şaşın oyununa çok benziyo ama hasan ondan daha etkiliydi tabiyki

neyse uzun lafın kısası sahada makine gibi işleyen takım oyununu bozan bir adam

Form düşüklüğü var trabzon maçında kendine gelir.

son maclarda buyuk düsüste. Az dinlen Engin. Ligin ortasındaki gibi oyna. Trabzon macını tek basına alacak bence.

yapmayın yapmayın allah aşkına. saçmalamayın...

Bu adam sol ayak mi sag ayak mi belli degil,dün sag kanattan korner vardı topun basına geçmişti sol ayağıyla.

Bir türlü çözemedim.

Fatih Hoca sana da diyor mu acaba, "sen al bu topla oyna, biz futbol oynayacağız" diye. Tabi oynadığın başka bir şey değil de, topla aranda bir şey olduğundan şüpheleniyorum :asd:

Çok iyi topçu, ama seneye iddialı bir takım kuruyorsak Engin,Emre çolak gibi oyuncularımız alternatif olmalı.

Sorunlu bir futbolcu ama inanılmaz yetenekli. Adam eksiltme konusunda bence ligin en başarılı oyuncusu. Ama eski sorunlu günlerini atlatıp yeni bir sayfa açıyor kendine. Futbol oynamaya konsantre olursa Gs'da çok başarılı olur...

Seneye kim gelirse gelsin,ben bu adami yedek olarak oynatmam.

Valla bu sene ligde beklediğimden daha iyiydi ama seneye CL'de yerine çok daha iyi bir oyuncu lazım.Yine de ben bizim ayarımızda bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Kendisinden beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor olabilir ama bu hücumda takımın el freni olduğu gerçeğini değiştirmez.. Birisi bu adama basit oynamayı öğretmeli yada daha iyisi Aydın düzelince yedeğe çekilmeli.

533056_333141736744528_146595108732526_818838_2141425520_n.jpg

Saçları kestirmiş sonunda..

Bu sac stili aklima kupada Luganoyu pazara gönderip Fenere attigi golü getirdi. Yemin ediyorum keske bu adami alsak demistim icimden o an. :D

Bence Engin Baytar çok iyi oyuncu olabilir çok süratli ve agresif,tek sorunu ne yapması gerektiğini bilmiyor yanlış yere paslar gereksiz çalımlara giriyor çoğunlukla boşa kaçan adamları göremiyor

Geri
Üst Alt