#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Enginin en iyi derbisiydi, izlerken başka biri mi diye sormadan edemedim kendi kendime.. Hırs, özgüven, denge... Müthişti, darısı karıköylülere..

saçını kestirdi ya ondandı.

saçı uzunken ben bile rahat edemiyodum izlerken. hele fb deplasmanında kendi saçımı çekiyodum arkaya atmak için

Helal olsun macin adamiydi.

Helal olsun sana gerçekten bu maçı kartsız bitirmesi mucüzeydi bunu başardı ve harika pres yaptı sezon başı 60.dakika kondisyonu biten Engin uzatma olsa onu bile çok rahat oynardı.

Bugün superdin. Hırsına yenilmedin. Mücadeleyi bırakmadın.

Helal olsun Engin. Helal olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

holoskonun Muslerayla karşı karşıya pozisyonunda gerilerden öyle bir koşup öyle bir atladı ki engin harbiden helal olsun dedim.

mücadelen oyunun herşey harikaydı.

Engin beni cok sasırtıyo, hic beklemedigim isler yapmaya devam ediyo aferin Engin.

Enginin sinirlerinin bitmesi bir yana ilk geldiği zamanlardaki yerde yatıp kalma olayını da bitirdi Fatih Terim,, Hatırlarsanız Samsun maçında bir pozisyonda yerde yatıp kalmasına Melo bile sinirlenmişti. 2-0 geriye düştüğümüz maçta Engin bir yolunu bulup yatıyordu yere,, Bu olaydan da kurtulması çok iyi oldu,, İyi yolda Engin.

Total, bütün olarak engin'in geldiği günden beri en iyi maçıydı bence, çok beğendim.

Arda'dan gelen bonservisin onda biriyle aldık seni neredeyse, o yüzden bu senenin en iyi Fiyat/Performans ürünü seçiyorum seni, hadi yine iyisin..

Maçın adamlarından. Belki de maçın adamı.

Arkadaş abartılı kıvranmalarını bırak artık yahu.Çok itici oluyor.Yakışmıyor.Gerçekten yadiğin tekmelerinde inandırıcılığı kalmıyor.Yapma rica edicem.

Bu adamın yediği tekmeleri biz yesek bacağımız felan kırılır...

Seviyorum Engin'i...

Psikoluğuda kalmamış...

Aferim...

Fatih Terim Adam Eder Vol Kaç oldu onuda bilmiyorum zira...:D

savunmada kaptigi toplarla efsane olmus bir futbolcu kardesimizdir. Engin sorunlu oyuncu "yeaaa" diyenlere kapak yapiyor.

derdime çare BAYTARım yok

Geri
Üst Alt