#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Topla dikine gidebildiği için çoğu zaman iyi oynamış gibi görünüyor ama maç içerisinde takıma sık sık zarar verebiliyor topla oynama sevdası nedeniyle. Biraz daha kafayı kullanması lazım, kafayı çok gömüyor yere top ayağındayken.

Melo ile birlikte en iyi oyuncumuzdu.

Onun adi Engin BAYTAR. Haftaya febise baytar muamelesi yapacak :asd:

aferin lan

maliyet-performans açısından sezon transferi bu adam

haftaya karıköyde de aynı şekilde oynarsın sen koçuuuuum

gelecek senenin 11'ini kurarken engin'i en verimli kullanabileceğimiz şekilde kurmamız lazım,çok yararlı bir oyuncu,yaz kampından sonra daha da iyi olacağına inanıyorum.

gelecek senenin 11'ini kurarken engin'i en verimli kullanabileceğimiz şekilde kurmamız lazım,çok yararlı bir oyuncu,yaz kampından sonra daha da iyi olacağına inanıyorum.

Ona biz karar veremeyiz, ama Drogba'nin arkasinda serbest orta saha konumunda Engin'in en iyi halini izleriz tahminim.

Ben Engin´i hic bi oyuncuya degistirmem.

Müthis oynadi.Zaaten son 5-8 haftalarda baya iyi oynuyor,ama bugün gercekten müthis oynadi.4/4.

Çok çok iyi oynadı bugün. Hafta sonu da bazı fenerlilerden daha iyi olduğunu tekrar tekrar gösterecek.

Muhtesem. 28yasında,3 yıl daha oynar. Seneye AS'ımız olacak.

Bu sezonun en büyük çıkışlarından birini yaptın mevki, görev farketmeksizin her yerde görev alıp elinden geleni yaptın hırsınla mücadelenle sahadaki biz oldun şimdi son maça geldik bütün gücünle savaş Engin şampiyonluk bizim olacak.

cok seviyom bu herifi ve bir o kadar guveniyorum, hadi aslan bu macta macin adami ol

Savaşacağına eminim.

Bu kupayı en çok hakedenlerden birisin Baytar.

seneye iyi bir forvet ve sağ kanatla iyice uçacak bu adam göreceksiniz!!!

Geri
Üst Alt