Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Şu takımda prime bir Engin Baytar eksikliği var. Deli dolu Türk lazım bize.
+melo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu takımda prime bir Engin Baytar eksikliği var. Deli dolu Türk lazım bize.
Berkan hırçın aslında. Biraz da Engin gibi ayağı olsaydı muhteşem olurdu. Bizde Baki Mercimek misali oynuyor. Belki bu takım içerisinde gelişir oyunu.Berkan hırçın bir futbolcu olsa oraya tam otururdu ama tam tersi sakinin de sakini![]()
Melo tarzı bir adam kolay bulunmaz ya. İyileri zaten oynuyor en iyi takımlarda. Melo nimetti. Böylesi bir Türk, Emre B. vardı.
Sen nasıl bir kralsın, bu kulüpte senin gibiler yerine maalesef Ayhan Akman gibiler iş buluyor.
Sen nasıl bir kralsın, bu kulüpte senin gibiler yerine maalesef Ayhan Akman gibiler iş buluyor.
Erden Timur söylüyordu. Ayhan Akman ın futbol ve futbolcu bilgisi iyiymiş diye. Angelinho transferi için mi ne söylemişti. Hepimiz çok iyi derken Ayhan hoca tereddüt etmişti diyordu...Gerçekten bende Ayhan akmanin klubun efsanesi gibi gezmesine dayanamıyorum. Ona kadar kaç tane futbolcumuz var.emgin baytar kısa süre oynadı Ayhan akmanin onun kadar asla faydası olmadı.
Aynen renktaş. Bende görür görmez takibe aldım.Koskoca Engin'in twitterda 16k takipçisi var. Ben bile takip etmiyormuşum. Destek vermemiz lazım adama, hokkabaz ümitin bile 160k takipçisi.
Ben pek faydası oldugunu sanmıyorum.ali akmanın amcası Ayhan Akman yüzünden ne hallere düştüğü meydanda. Akman ailesi bence GS dan uzak durmalı. Bir çok çocuğun hakkına giriyorlar.Erden Timur söylüyordu. Ayhan Akman ın futbol ve futbolcu bilgisi iyiymiş diye. Angelinho transferi için mi ne söylemişti. Hepimiz çok iyi derken Ayhan hoca tereddüt etmişti diyordu...