#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

çok beğeniyorum bu adamı yaa maşallahı var. iyi ki almışız.

Yorumlara bakıyorumda sanki Engin'i ilk defa izliyor herkes. Engin Baytar çok kaliteli olduğunu Trabzon'da göstermişti. Biraz kondisyon eksikliği var zaten kendiside söyledi. Güçlendiği zaman takımın vazgeçilmezlerinden olur, daha iyisi gelene kadar.

Çok iyi oynadı. Geldiği gün ya da geleceği konuşulduğu gün kendisi hakkındaki görüşlerimi destekler oyun oynaması çok sevindirdi bizi.

Formsuz olduğu doğru zaten özür bile dilemiş Hocamızdan. Güzel bir hareket bu. Alkışlıyorum ve formunu arttırması halinde çok çok önemli bir oyuncu olacaktır. Milli Takım'da eksikliği olan bir alanı dolduracak isimdir. Emre eziğini unutturur herkese.

Devam Engin. !

GAYET iyi oynadı cok koştu bikere presi mükemmel yaptı. gördügü sarı kartta faul bile yoktu. hakem gene arka tarafından uydurdu. takımın önde basmasını cok begendim. bunda engininde payı var. birde bu stat yollarını nezaman yapacaklar merak ediyorum.

Melo, Ujfalusi ve Selcuk´tan sonra ilk 11´e koyacagim ilk isim Engin. Herzaman oynamali diye düsünüyorum. Cok da istekli, hirsli

Kadro dışı kaldıkça daha büyük takıma giden bir oyuncu Engin. :)

Formayı kaptı gibi gözüküyor. Dün gayet iyiydi koştu mücadele etti.

Biraz daha güçlensin, çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

Sabri'den sonra orta sahada Zidane etkisi yaptı. Bu çocuk sakat veya cezalı olmadığı takdirde 11 de olmalı. Takım olarak öyle çok iyi futbol oynamasakta uzun zaman sonra ilk defa 3 pası ard arda dikine atabildik.( Selçuk-Melo-Engin bu pasları yapanlar ) Eğer Sabri olsaydı top büyük ihtimalle taça giderdi.

Böyle devam et Engin , taraftar arkanda.

Bu takımda banko oynar.Baştan aşağıya kalite.Sadece az daha güçlenmesi gerekiyor ki özel idmanlar yapıyormuş zaten.Sana koca bir :005: Engin.

Geri
Üst Alt