#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Dumur etti beni hiç beklemiyordum böyle bir performans.Yinede ön yargım fazlasıyla var.

Melo'nun Ujfulasi'nin hırslarına bakın...

Engin'in Elmander'in çalışkanlıklarına bakın...

Birde...

Golden sonra Aydın'ın alkışlayışına ve Sabri'nin ortalarına bir bakın...

Senelerden beri neden şampiyonlar liginde yokuz daha iyi anlarsınız...

Engin dünkü gibi savaşsın banko bu takımda oynar...

Ruhsuz Aydın adam takım attığı golde bile somutuyor deli oluyorum o adama aydın deme allah askına abi.

Engin güçlenir ve kondisyonunu arttırırsa orayı vermez kimseye. Nekadar deli ararsan bizim orta sahada mevcut.

Engin top ayağındayken ne yapması gerektiğini bilen bir oyuncu, bunu zaten biliyorduk, top tekniği yeterince iyi, tek sıkıntısı devamlığının olmamasıydı bu güne kadar, umarım bundan sonra dünkü performansı artarak devam eder.Dünkü maçta tek sıkıntısı hazır olmamasından kaynaklanan kondisyon eksikliğiydi ama dün hem rakibe bastı hem topları iyi kullandı hem de hücuma yardım etti.Maç oynadıkça ve takıma alıştıkça daha iyi olacak, umarım daha önce diğer takımlarında yaşadığı sıkıntıları yaşamaz da bizim için varını yoğunu ortaya koyar.

Bugun Bahri Havadır Engin hakkında guzel bir yazı yazmıs

Hiç bir zaman önyargı ile bakmadım.Tam tersi hem umutluydum Engin'den...

Dün çok mücadele etti.Performansının her geçen hafta daha da çok artacağına inanıyorum.

D-amp-K-YEDIGUN-GAZOZ-KAPAGI__36783616_0.jpg

---hem teknik olarak hemde fizik olarak gayet iyi.defansada oldukça yardım etti....riera engin selçuk melo kazım birbirlerine alıştıkça cok ddaha iyi olacağız

Bunlar içn daha erken bence geçen senede böle kapak muvzularına girdik ondan sonra adam kötü oynayınca ben biliyordum dienler çıkıyor herseyin zamanı var .Ben kendisinden umutluyum inşalah böyle devam eder.

Engin´in oyunu, stili, yetenegi belliydi zaten gelirken. Bizim taraftarimiz Fenerbahce medyasina kizdigi halde herzaman onlarin tuzagina düsen bir taraftar toplulugu. Istiyor ki tarafli tarafsiz herkes oyuncularimizi, takimimizi övsün. O zaman onlar da övüyor. Fenerbahce medyasinin haberine 1 gün önce ates püskürüyor, 1 gün sonra onlarin söylediklerini bizimkiler de söylüyor.

Engin Trabzonspor´un en etkili oyuncularindan biriydi. Sinirliymis, sorunluymus vs beni ilgilendirmiyor, cünkü Fatih Terim Senol Günes gibi yumusak bir yapiya sahip degil. Bunu Türkiye´de her profesyonel futbolcu bilir. Transfer edilirken de söylemistik. Onun kaprisi Senol Günes´e söker belki, ama Fatih Terim´e sökmez. Ne kadar istekli oldugunu da oyundan cikarken gösterdi ve Fatih Terim´den özür diledi.

Zaten kadroda Engin gibi kreatif bir futbolcu yok acikcasi. En azindan ocak ayina kadar banko oynatilmasi gereken bir futbolcu. Melo-Selcuk-Engin orta sahasi ideal. Böyle kalmali.

begendim ama yetmez...biz BAM ve Sabri`den sonra biraz akliyla,teknigiyle oynayan her oyuncuya bayiliyoruz cünkü...

devami gelirse, sogukkanliliga devam ederse, fizik gücünü arttirirsa rahatlikla oynar

Macin tekrarini seyrettikten sonra oynadigi bolumde hem defansif hem de ofansif olarak en iyi yer tutan adam Engin'mis. Belki bunda Selcuk ve Melo'nun sirtinda dolasan rakiplerinin olmasinin da payi vardir fakat kanatlardan ileri gittigimizde Elmander'i ceza sahasi icinde ikileyen yegane adammis, topsuz kosulari falan da harikaydi -her ne kadar top gelmese de-.

Kademeye girmekte de cok basarili gorundu, isin garibi Melo ve Selcuk zaten yerlerinde oynuyorlar fakat Engin daha iyi bir cift yonlu oyuncu izlenimi birakti bende bu mac icin. Boyle devam edebilir umarim.

Fatih hoca hazır olmadığı için kısa kısa veya hiç oynatmamıştım dedi

Umarım artarak devam eder performansı

Böyle oynayacaksa takım sistem bazında

Eboue-Sabri falan maceraya gerek yok Engin var

Fatih Terim bu savaşı Engin kazanacak diyerek kendisinin formayı kaptığını bir nevi söşyemiş oldu...

Geri
Üst Alt