#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

O kadar para verilen Yekta'dan daha yararlı oynadığı kesin.

Attığı o ara paslan,mücadeleci oyun tarzı ve bitmek bilmeyen enerjisiyle beni çok şaşırttı..Kalitesi tartışılmaz ama biraz zaman ihtiyacı var..

Kondisyon olarak hazır olmamasna rağmen dün en iyi oynayan üç oyuncudan biriydi..

Ben daha iyi olucağı kanatindeyim

Çok başarısızdı ama ilk defa 11'de. Zamanla olacak.

ne kadar çok başarısızdı ? hangi beklentini karşılamadı ?

Amuda kalkmayarak beni çok üzdü mesela.

Adam daha ne yapsın. :o Gayet iyi oynadı. Oyuncularımız kız gibi oynuyor dediniz, adam geldi yattı, top çaldı, iyi pas dağıttı. Melo ve Selçuk iyi markaj altındayken Engin'in oyunu orta sahada topla oynamamızı rahatlaştırdı. Beklentileri karşıladı bu maçta, sadece daha iyi olmalı.

Hattrick yapmayinca, 4 adam calimlamayinca, topuk mopuk hareketi yapmayinca basarisiz oluyor tabi dogal olarak profesörlerimiz icin :) Türk zihniyeti iste.

Trabzonspor'da başarılı olduğu maçlardaki performansını ortaya koyamadı.

İzliyor muydun Trabzonspor'dayken?

Ben sizin yorumlarınızla dalga geçiyor muyum?

Yorumlarıma saygı gösterin, edebinizle yorum yapın.

Trabzonspor'da başarılı olduğu maçlardaki performansını ortaya koyamadı.

İzliyor muydun Trabzonspor'dayken?

Uzun süre oynamayan bir adamdan Trabzon'da başarılı olduğu dönemdeki performansını bekliyorsan sorun senin beklentilerindedir. Engin beklentilerin üzerinde bi maç çıkardı bile diyebiliriz.

Bende zaten zamanla olacak demişim yorumumda, iyi okursan yorumlarımı amuda kalkamadı gibi kötü espriler yapmak zorunda kalmazsın.

Bende zaten zamanla olacak demişim yorumumda, iyi okursan yorumlarımı amuda kalkamadı gibi kötü espriler yapmak zorunda kalmazsın.

O zaman kendinle çelişiyorsun demektir. Alıntıladığım mesajda o performansı beklediğin anlamı çıkıyor. Önceden de zamanla olacak demişsin. Kendinle çelişiyorsun.

Ayrıca,

ironi: Dolaylı ve alaylı anlatım.

şu lise terk resmi değişsin modlar göreve daha küçük yaşlı resmini bulamadınızmı ?

Florya Caddesi'nde ayağı sarılı şekilde geziniyordu umarım ciddi bir durumu yoktur.Gerçekten Engin mi diye sana beş dakika bakan siyah gömlekli adamda bendim Engin.:)

1. mesajdaki resmi degistirin bi zahmet. Yerine Galatasaraylı Engin'in resmini koyun.

Birsey ararken buna denk geldim. 44. saniye'deki ara pası mükemmel ve neden santrafor arkasında serbest hücumcu olarak oynatılması gerektigine ufak bir not. Adam cok iyi.

[video=youtube;zY_2Xswi-Zc]https://www.youtube.com/watch?v=zY_2Xswi-Zc[/video]

bu adama frikikte attırmaları lazım

Geri
Üst Alt