#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Bu adam Barcelona'da TAKIR TAKIR oynayacak yetenekte degilse hic birsey bilmiyorum.

yalniz bu adam bu gidisle agir bir sakatlik yasayacak 90 dakika cikaramadan. Birilerinin "hele dur, sakin" demesi lazim.

Kasiginda yirtik varmis. :(

Fatih hoca haftaya oynayacağını düşünüyorum dedi,önemli birşeyi yok sanırım.Sol ortasaha oynamalı haftaya,riera zaten lesh,baroş-elmander yardırırız.

Yırtık mı varmış, ulan nazara geldik be, adam inanılmaz oynuyordu .

Yırtık kaçıncı derece? 1-2 haftayla geçebilecek türden mi?

Kasığında yırtık var.:(

iyileşir ya ama ceyhun-yekta var elde.altyapıda bi uğur ayhan var zaten.koy oynasın. ortasaha mis olur.

Bu adam Barcelona'da TAKIR TAKIR oynayacak yetenekte degilse hic birsey bilmiyorum.

Geçen yıl Hagi'yle ikinci lig takımlarına tokatlanırken de, Barcelona'ya 2-3 atarız fln diyordun. Sende bizimle eğleniyorsun gerçekten takdir ediyorum. :005:

Kulüpten gelen yeni bir açıklama var sanırım Maratona,

Engin ve Kazım'daki yırtıkların ikiside küçükmüş, durumları Çarşamba netleşecekmiş.

problem büyük değil.

Kondisyon problemini aşması gerek.

Geçen yıl Hagi'yle ikinci lig takımlarına tokatlanırken de, Barcelona'ya 2-3 atarız fln diyordun. Sende bizimle eğleniyorsun gerçekten takdir ediyorum. :005:

Gelecek sezon kuracagı takımla Barcelona'yı yeneriz yazmıstım. Gecen sezon ki 2. lig takımlarına tokatlanan takımla gidip 2-3 atarız diye birsey yazmadim. Okudugunu idrak edemiyosan sorun sende.

Trabzon'da Senol hoca'nın eline düsmus isimler cok buyuk gelisim kaydediyorlar bu aralar. Giray'ı falan kapatsak iyiydi aradan.

Ayrıca Engin su anda takımda su performansına göre banko oynayacak ilk 2 isimden biri.

Barcelona 'da değilse bile Espanyol 'da TAKIR TAKIR oynar.

Terim : Engin'de sorun yok..Kazım yyarın MR dan sonra belli olacak

Trabzon'da Senol hoca'nın eline düsmus isimler cok buyuk gelisim kaydediyorlar bu aralar. Giray'ı falan kapatsak iyiydi aradan.

Ayrıca Engin su anda takımda su performansına göre banko oynayacak ilk 2 isimden biri.

Engin'in suan ki performansının Senol hocayla ilgisi yok. Genclerbirliginde oynarken bir kez dahi izlemediniz mi bu adamı?

Geri
Üst Alt