#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin'in suan ki performansının Senol hocayla ilgisi yok. Genclerbirliginde oynarken bir kez dahi izlemediniz mi bu adamı?

Trabzonda oynarkende izledim. Senol hoca'nın yanında kac ay kaldı bu adam, hic mi birsey almadı sence ?

Trabzonda oynarkende izledim. Senol hoca'nın yanında kac ay kaldı bu adam, hic mi birsey almadı sence ?

Aldı almaz mı, Senol Günes degeri bilinmeyen cok büyük hocadır. Fakat Engini Genclerbirliginde iken izlemis olanlar neyin ne oldugu daha net anlar. Bu adam bir futbol harikası. Hocalar katsa katsa %5 bile birsey katamaz bunun uzerine.

Aldı almaz mı, Senol Günes degeri bilinmeyen cok büyük hocadır. Fakat Engini Genclerbirliginde iken izlemis olanlar neyin ne oldugu daha net anlar. Bu adam bir futbol harikası. Hocalar katsa katsa %5 bile birsey katamaz bunun uzerine.

Genclerbirliğince büyük yetenekti. Sımdı buyuk futbolcu oldu. Senol Hoca'dan birsey alanlara dikkat cekmistim mesajımda. Engin Genclerbirliginde cok yetenkliydi ama toy'du. Artık gereken tecrubeyi aldı Senol hoca'nın yanında ki bu Engin'in tarzındakı futbolcular icin yetenek kadar onemli birsey.

ben bugün 80de biter diye düşünüyordum...

şu işi hallettik mi yerli iniesta olur

Bu çocuk cidden çok iyiymiş bu kadar olduğunu bilmiyordum, en kısa zamanda dönersin inşallah.

Genclerbirliğince büyük yetenekti. Sımdı buyuk futbolcu oldu. Senol Hoca'dan birsey alanlara dikkat cekmistim mesajımda. Engin Genclerbirliginde cok yetenkliydi ama toy'du. Artık gereken tecrubeyi aldı Senol hoca'nın yanında ki bu Engin'in tarzındakı futbolcular icin yetenek kadar onemli birsey.

Engin'in futbolunda farklılık yok, demek istedigim bu. Hatta eskiden daha iyiydi. Kondusyonunu buldugu zaman bir kac sene evvel ki futbolunu sergiler.

Engin'in futbolunda farklılık yok, demek istedigim bu. Hatta eskiden daha iyiydi. Kondusyonunu buldugu zaman bir kac sene evvel ki futbolunu sergiler.

Engin'in futbolu da değişti hocam. Eski Engin bu derece takım oyunu oynamıyordu. Daha cok kanatta bireysel becerisiyle oynayan biriydi. Yetenegine hırsını ve tecubesini ekleyınce bu noktaya geldi.

Nazar değdireceksiniz çocuğa maşallah Ardayı aratmadı valla

Engin'in takıma bu derece katkı yapacağını bekliyordum, böyle devam et.

Gol dışında çoğu topun içine ettiğini söyleyebilirim.

Ben takimin en iyi oyuncusu olacagini biliyordum. Hep söylemistim. Transfer edildiginde en cok sevinenlerden biriydim.

Engin'in futbolu da değişti hocam. Eski Engin bu derece takım oyunu oynamıyordu. Daha cok kanatta bireysel becerisiyle oynayan biriydi. Yetenegine hırsını ve tecubesini ekleyınce bu noktaya geldi.

Bunun en buyuk etkeni etrafındaki oyuncuların kalitesi. Gerek Trabzon'da gereksede suan bizde. Misal Mustafa Sarp ve Ayhan olsa suan takımda, o pasları atacak adam bulamazdı. Zira biri pastan kacıyordu, digeri ise aldıgı pasları ölduruyor. Ama senin de demek istedigini anlıyorum. Hagi, Zidane, Figo, Ronaldo, Ronodinho gibi yetenekler vardır ki, istisnasız hangi hocayla calısırsa calıssın hep kendini belli eder. Mustafa Sarp gibi de yeteneksizler vardır ki, Rijkaard-Neskeens ikilisinden bile futbolun f'sini kavrayamamıstır.

adam messi ya. harikaydı her zaman olduğu gibi maşallah.

Baş belası olacağını düşündüğüm her oyuncu senin gibi oynasın Engin :o

Geri
Üst Alt