#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Maçtan erken kopuyor ama iyi oyuncu, iyi bir yedek olur.

Engin'i şuan yedek bırakabilecek bir oyuncu yok bizde. Emre Çolak mı kesecek, Aydın mı kesecek?

Ha alırsın sol kanadına Podolski-Elia fln o zaman yedeği olur.

Engin'i şuan yedek bırakabilecek bir oyuncu yok bizde. Emre Çolak mı kesecek, Aydın mı kesecek?

Ha alırsın sol kanadına Podolski-Elia fln o zaman yedeği olur.

Podolski falan'da gelsen Engin yedek kalmaz bence, Riera yedek kalir.

Bu oyunuyla Engini yedek birakacak oyuncu kanat oyuncusu degildir benim gøzumde renkdas.

Kondisyon olarak bir güçlensin daha fazla maç yapsın o zaman daha da seveceğiz Engin'i...

Çok iyi olacak .. çok umutluyum Engin'den..

Salakça itirazları dışında sabredilmeye değer bir oyuncu.

biraz daha sakin olmali. ilk 10 dakka her topa daldi bütün sahada. ne gerek var enerjiyi böyle bosa tüketmeye?

Her 60 dakikadan sonra yürüyecekse olmaz son oynadığı 3 maçtır aynı.

Engin'e laf yok takımdaki tek yaratıcı oyuncu konumunda

Önüne gelene firca kaymayi kezse hem onun adina hemde bizim adimiza cok daha iyi olacak.

Oyundan cikarken alkislandi,Hak etti alkislanmayi.

Valla adam olacagina pek inanmiyorum ben ama umarim performansini arttirarak devam eder.

Son maclarda gercekten cok cok iyi oynadi ama dünki macta gereksiz itirazlara ve gereksiz egoist oynamalara hafiften basladi yine.

Ilk yarida cok iyi toplar kapti ama yine, paslarinda falan biraz daha basit ve hizli oynasa ve su itirazlarina falan bi son verse cok iyi olur aslinda.

Valla adam olacagina pek inanmiyorum ben ama umarim performansini arttirarak devam eder.

Son maclarda gercekten cok cok iyi oynadi ama dünki macta gereksiz itirazlara ve gereksiz egoist oynamalara hafiften basladi yine.

Ilk yarida cok iyi toplar kapti ama yine, paslarinda falan biraz daha basit ve hizli oynasa ve su itirazlarina falan bi son verse cok iyi olur aslinda.

Aynen.

Hasan Sas gibi kendini kaybediyor bazen.

Sakatlıktan yeni çıktığı belliydi.

Daha zamana ihtiyacı var 90 dakika oynaması için. Fakat oynadığı bölümlerde biz de iyi oynuyoruz. İhtiyacımız var yani bu çocuğa.

Çok iyi oynuyor ilk 11'in kemiklerinden olmalı bu adam bize çok faydalı

Bir kez daha sakatlandığını ve Kayserispor maçında oynayamacağını söyleyenler var doğru mu?

bu adami trabzon zorla göndermisti dimi ?

ŞAŞ'ı saçlısı :)

şaka bir yana inşallah onun gibi kalıcı ve yararlı olur...

Off ya sakatlanmış gerçekten Kayserispor maçında yok :(

Geri
Üst Alt