#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Henüz form tutmamış,90 dk yı tamamlaması mümkün olmayan haliyle bu denli vazgeçilmez olmasını Engin in olağanüstü futbolculuk meziyetlerine mi yormalı,yoksa bu durumun sebebinin yanlış tercihlerin beklenen sonucu olduğunu mu düşünmeli?...

Engin in en azından iyi bir alternatif olacağını en başından beri düşünüyor olsamda 2. yorumun daha gerçekçi olduğu çok açık...Takımın öncelikli ihtiyacı sağbek değilken ve orada oynayabilecek Ujfalusi de alınmışken gerçek mevkisi sağbek olan Eboue yi ''Joker adam,orta saha ve kanatta da oynar'' diyerek transfer edersen sonra Engin in sağlığına duacı olursun tabi...Kanat ve orta saha oynayacaksa Eboue ilk talibine verilmeli;mevcut yerli oyuncu kalitesi ile Sabriyi sağbekte beğenmeme lüksümüz olamayacağına göre...

:tiphat:

53d3_figom.jpg
111017-092020-52316-C.jpg

Bir de dalak şişmese.

Bu adama #10 forma yakısır. Gelecek sezon Melo #5 giysin Engin #10.

dalak şişmesi sakatlığı felan kuvvetsizliği bünye kaldırmıyor ne kadar kondisyon yersen ye beli bir vakitten sonra pert oluyosun yinede banada çok oluyordu oynarken

rahmetli bi hocamız vardı derdi günde çift antreman geliceksiniz kesinlikle antremanlara katılmayana takımda yer yok. derdik bizde madridmiyiz hocam amatör klüpte ne çift antremanı :) hele bi yanda çalışıyosan nerdeee

neyse efendim yani bizim pestilimizi çıkarırdı herkes maçta köpek gibi felan koşardı bende dahil kondisyonda felan hiç bi problem yoktu ama işte gel gelelim durduk yerde baldırda kasıkta kasılmalar felan olur yığılır kalırdım maç içinde engin gibi buda böle bi anımdır işte

Meloya 4 yakisir Engin daha iyi olursa Lincoln vari hareketler yapip insiyatif alip ileri tasirsa takimi 10 olabiler.

Alex, Lincoln vari hareketler yapıyor mu da 10 numarayı laikıyla tasıyor? Engin'in suan itibari ile %30-40'larda oynadıgını unutmayın. Gercek bir top ustası transfer ettik. Selcuk ile birlikte yılın yerli transferi.

Alex, Lincoln vari hareketler yapıyor mu da 10 numarayı laikıyla tasıyor? Engin'in suan itibari ile %30-40'larda oynadıgını unutmayın. Gercek bir top ustası transfer ettik. Selcuk ile birlikte yılın yerli transferi.

Gercekci olalim, Lincoln Alex`in tirnagi olamaz. No look pasi Baris Özbek`de atiyordu, zaten top cambazina da takimin ihtiyaci yok. Engin konusuna katiliyorum sana. Iyi futbolcu ama her an takimi eksik birakabilecek gibi oynuyor her mac.

Gercekci olalim, Lincoln Alex`in tirnagi olamaz. No look pasi Baris Özbek`de atiyordu, zaten top cambazina da takimin ihtiyaci yok. Engin konusuna katiliyorum sana. Iyi futbolcu ama her an takimi eksik birakabilecek gibi oynuyor her mac.

Güldürdün :asd:

Barış no look pass mı yapıyor. :D

Barış no look aut yapıyor.

40. saniye.

[video=youtube;Zg5-sIgzWx0]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0[/video]

baris no thought pass yapiyor

Barış no look pass mı yapıyor. :D

Barış no look aut yapıyor.

40. saniye.

[video=youtube;Zg5-sIgzWx0]https://www.youtube.com/watch?v=Zg5-sIgzWx0[/video]

ulan yemin ediyorum bu adamin süratini görünce tv de, kafayi yiyordum, bu sene baris ve sarp gitmeseydi, kanser olurdum herhalde.

saka dan beter bir herif bu adam la, inanilir gibi degil. Birde adam futbolcuyum diye milleti kandirip milyon eurolari cebine koyuyor, kafa yememek elde mi?

ulan yemin ediyorum bu adamin süratini görünce tv de, kafayi yiyordum, bu sene baris ve sarp gitmeseydi, kanser olurdum herhalde.

saka dan beter bir herif bu adam la, inanilir gibi degil. Birde adam futbolcuyum diye milleti kandirip milyon eurolari cebine koyuyor, kafa yememek elde mi?

altında en son beyaz bi lamborcini vardı :(

Baris iyi ya renkdas niye øyle diyorsun.

baris ancak lincoln ve ayhan gibi iki futbol reisi yaninda yararli olmusdu

aynen oyle mang

Geri
Üst Alt