#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

ayhanın sol açık oynadığı yerde eleştirmeye gerek yok engin'i.

Engin bu haliyle 90 dk oyunda kalıyor,yaptığı iki hareket dışında sahada yok...Kulübede Sabri-Ceyhun filan,hepsi çapsız adamlar orta saha için...Bu kadroyu planlayıp tek eksik olarak forveti görüp santrfor transferi isteyenlere selam olsun...

Trabzon'dayım bir kahvede izledim maçı bugün. Ordakilerden bir tüyo aldım, Engin oyuna girerken falan taraftar "psikopat Engin" diye tempo tutuyormuş o zaman iyi oynuyormuş :)

Haha Engin Hamit´in yedegi olacakmis.

Tamam Fener taraftari gerizekali,cArsi bi faschist toplumu,ama bizim taraftarda futboldan en az anlayanlar.

Sakatlıktan yeni çıkması performansını etkilemiştir.Maç eksiği var.

Besiktas maci taktigi basliginda Engin ilk 11 oynarsa kesinlikle yan etki yaratir, 11 oynamamasi gerekir demistim. Tepki almistim. Nasil mantik bu, Engin nasil oynamaz vs. Dedigim net cikti. Engin Galatasaray'a zorlu rapiklere karsi yardim edemez, cunki o tempoda oynayabilecek futbolcu degil. Futbol kolektif oynamak isteyen Fatih Terim, toplu atak toplu defans istiyen Fatih Terim'in sistemi Engin'e asla uygun degil.

Valla bizim taraftar bir haftadır Ayhan'ın oynaması gerektigini düşünüyor yemin ediyorum mac esnasında ben de bunu düşünmüştüm ...nasıl oynamasını isterler diye...Ayhan sol acik oynuyorsa engin parlayamamis olabilir arkadaslar cok sorun değil bence...ilk geldiginden beri söylüyorum ayrıca....engin iyi bir sol acik yedeği olur asla as olmamalı isteyen bakabilir :D

Taraftara dönüp elini şortunun icine soktuğunu iddia edenler var.

Doğru mu?

Yok artık. Tek bi yorum için futboldan en az anlayan taraftar mı olduk?

Genel olarak söyliyorum.

Ujfa yaslidi.

Neill´ide kimse istemiyordu.

Melo bidondu.

Selcuk calim atmiyor,nerde o trabzonlu selcuk.

.

.

.

.

hepsini saysam,sabaha kadar yazarim.hamit su an nürnbergde oynasaydi,burda 2 hamiti begeneni göremezdin.

Engin'den Galatasaray'a fayda yok, gitsin :ka21: [buyuk hedeflerimiz varsa, Engin out!]

Nedense bi türlü ısınamadım sanki Galatasaray'ın oyuncusu değilmiş gibi geliyo :D bugün etkisizdi ...

Bence de Engin'in Galatasaray 11'inde yeri yok. Fundamental yok bir kere. Yedek olarak güzel ve ucuz bir alternatif olarak başımızın üstünde yeri var tabi.

Yok sayılacak kadarda kötü değil.Yedek olarak kalsın.

Geri
Üst Alt