#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Her ne olursa olsun, yine de kendine hakim olmalıydı. Kırmızı kart öncesi oyunu için.. :tiphat:

adamın dibi, kalecinin vurup tıktığını görmemiş hakem efendiler. helal ben olsam aynısını yapardım

Yapmıyacaktın ya derbi öncesi yapmayacaktın.Maçın adamıyken sana bukadar inanmışken yapmıyacaktın hacı.

Yazık.

AA. "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan teklif gelirse, tercihin hangi kulüpten yana olur?"

Engin Baytar: "Gönül hepsinde oynamak ister. Sonuçta hepsi büyük bir takım. Hangisi nasip kısmet olursa orada oynamak isterim. Fenerbahçe'nin büyüklüğü de belli. Herkes Fenerbahçe diyor. Eğer öyle bir şey olursa gönül Fenerbahçe'den yana olur tabii ki."

Insallah kirmizi kartin nedeni bu degildir.

Cok iyi oynadi ama yaptigi hareket gereksiz ve amatörce.

AA. "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan teklif gelirse, tercihin hangi kulüpten yana olur?"

Engin Baytar: "Gönül hepsinde oynamak ister. Sonuçta hepsi büyük bir takım. Hangisi nasip kısmet olursa orada oynamak isterim. Fenerbahçe'nin büyüklüğü de belli. Herkes Fenerbahçe diyor. Eğer öyle bir şey olursa gönül Fenerbahçe'den yana olur tabii ki."

Insallah kirmizi kartin nedeni bu degildir.

Cok iyi oynadi ama yaptigi hareket gereksiz ve amatörce.

Yani şimdi bir şey diyecektim de neyse

Bir insan kendi kendinin düşmanı olur mu ya?

Mükemmel oynuyorsun. Harikasın. Neden kendini 2 hafta kesiyorsun.

Yani şimdi bir şey diyecektim de neyse

Galatasaray'in futbolcusu fener macina 2 mac kala kafa atmaktan kirmizi kart göruyorsa ya bilerek yapmistir yada amatör.

Benim aklima baska birsey gelmiyor.

Fener macinda oynayip kral olmak varken neden boyle sacma bir hareket yapar ki insan?

Kalecinin hareketini görmeyen hakeme saygılar! Engin maçın en iyisiydi.

Kalecinin burnunu kirmaliydin o pozisyonda, sana yakistiramadim

Galatasaray'in futbolcusu fener macina 2 mac kala kafa atmaktan kirmizi kart göruyorsa ya bilerek yapmistir yada amatör.

Benim aklima baska birsey gelmiyor.

Fener macinda oynayip kral olmak varken neden boyle sacma bir hareket yapar ki insan?

2 sene önce Kupa finalinde Fener´i tek basina deviren adamda Engin´di.

Biraz profesyonel olun ya vurunca kafana yat yere kivran karsi tarafa aldir karti hemen sinirlerine hakim olamayip gidip kirmizi kart gøruyorsun.

civisi eksik

fazla yüklenmeyin

ucuz etin yahnisi bu kadar olur

Yere yatip sizlansa kaleci kirmizi görecek ama bu gidip kafa atti.

Adamsın ulan! Zerre kabahatın yok o pozisyonda. Bizde Turk insanıyız anlarız. O orman cocugu kalecinin sana yaptıgını görmeyen orman cocugu hakemin ne odugunu cok iyi biliyoruz. Sen cezanı bitir de, sonra +18'e aynen devam.

keske riera yapsaydi da gorseydik ne diyecegini

[video=youtube;3N7SQrFOhvk]https://www.youtube.com/watch?v=3N7SQrFOhvk[/video]

Ben zaten fenerli diye kirmizi gordu demiyorum,insallah oyle degildir diyorum.

Yaptigi hareket amatörce,özelikle fener macindan önce bu hareketi yapmamaliydi.

Amatörce felan diyorsunuzda.Simdik Cakma Milan gibi bi ayi gelip sizi itse,kalkip gidermisiniz?

Bu ligde kendini ezdirirsen,fazla is yapamasin.

Amatörce felan diyorsunuzda.Simdik Cakma Milan gibi bi ayi gelip sizi itse,kalkip gidermisiniz?

Bu ligde kendini ezdirirsen,fazla is yapamasin.

Yere yat sizlan,cok mu zor?

Elmander samsun macinda nasil penalti yaptirdi bir hatirla istersen.

Geri
Üst Alt