#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

[video=youtube;A_muk1iopCk]https://www.youtube.com/watch?v=A_muk1iopCk&feature=related[/video]

Yere yatip sizlansa kaleci kirmizi görecek ama bu gidip kafa atti.

Aynen kimse çoğu kişi gibi isimlere takık ruh hastası sanmasın insanları.Engin hatalıydı sana yalış mı yapıldı yat yere attır o adamı takımın rahatlasın boş yere herkesi yaktı.İnanılmaz bir güven bunalımı oluştu Sercan dan Hocaya Hocadan Elmandere kadar herkese.Yanlış yaptı açık ve net.

Yere yatsa kaleci atılacak ve takım rahatlayacaktı.Yazık oldu

Aynen kimse çoğu kişi gibi isimlere takık ruh hastası sanmasın insanları.Engin hatalıydı sana yalış mı yapıldı yat yere attır o adamı takımın rahatlasın boş yere herkesi yaktı.İnanılmaz bir güven bunalımı oluştu Sercan dan Hocaya Hocadan Elmandere kadar herkese.Yanlış yaptı açık ve net.

Yere yatsa kaleci atılacak ve takım rahatlayacaktı.Yazık oldu

Elmander samsun macinda kaleciyi attirdi.

Sevmiyorum böyle adamları kim olursa olsun. Kral olma fırsatın vardı bugün.

Gecen sezon Mehmet Topuz ve GG, Elano ve Misimovice her türlü pisligi yapmıstı. Bizimkilerin ise bi tesekkür etmedigi kalmıstı. Görmek istediginiz bu mu?

Gecen sezon Mehmet Topuz ve GG, Elano ve Misimovice her türlü pisligi yapmıstı. Bizimkilerin ise bi tesekkür etmedigi kalmıstı. Görmek istediginiz bu mu?

görünen o.

ya zaaten engin´in kredisi felan yoktu.

bu hareketleri keita yaparken,vaaay osmanli tokata bak diyorlardi.

enginde yabanci olsaydi,kimse birsey demezdi

Kankalar, bi futbolcu gol kacirir, hatali gol yer, hatasi dolayisiyila gol yer takimi ama enginin pozisyonunu gorur gormez bu takimla iliskisini kessin, Engin 4 haftada sisti.. ilk geldiginde ben eski Engin degilim demisti adami 2 pohoohladik adamin yaptigi harekete bak.. berabere kalsak kim verecek hesabini? kalecinin onune geciyoe buna.benzer jalecinin kendine pozisyon alnasi icin cok pozisyon var rakip.oyubcuyu iteledigini.. enginin gidip kafa atmasi resmen ben.buyum dei goruru gormez 10 mac verir Terim kendi insallah dedim o kadar.. GSde oynadigini.unutmasin.. ordaki 25.000 taraftarla bu camianin emegine gunah yaptigi.. afferin.diyenleride.kiniyorum!!! telefondan yaziyoum kusura bakmayin...

Yapmaman gerekirdi. Fb maçında büyük ihitmal yok. Tamda iyi oynamaya başlamışdı.

Yerli malı Çin malı farketmez. Adına profesyonel diyen, ekmeğini bu işten kazanan hiçbir futbolcunun bu hareketi yapmaya hakkı yoktur. Bu Enginkende böyle. Keita içinde böyleydi Arda kafa atarkende aynıydı. Maç içinde Ayhanın bir kendisini atışı var adam bir daha insan içine çıkmaya utanır.

görünen o.

ya zaaten engin´in kredisi felan yoktu.

bu hareketleri keita yaparken,vaaay osmanli tokata bak diyorlardi.

enginde yabanci olsaydi,kimse birsey demezdi

Bu pozisyon için Engin'i savunan var mı lan?

Nerdensiniz birader

takim gerideyken yapsa, hadi mac da fener maci falan olsa anlarim da takim ondeyken iki saniye kendini tutamayip kaleciye alniyla dokunup takimi eksik birakmanin savunulmasi tabii ki dunya enginseverler dernegi baskani mete alpaslan ve malesef berkan kardesimiz farkiyla forumda gozlenmistir

Hakem geregini yapıp pozisyona derhal müdahale etseydi ne olurdu onuda yazsanıza.

Müthiş mücadele ediyor ama bazen o kadar güzel pasları kaçıyor ki. İyi bir rotasyon oyuncusu olabilir çünkü Sercan gibi oyun zekası altlarda.

Yaptığı hareketin de affı yok. Para cezasının en ağırını vermeliyiz.

tavuk gibi dolaşan adamlara mustehaksınız yemin ediyorum

kazanma isteği arzusu mücadelesi yeter aslanın hagiden sonra aradığımız agresif kan her zaman böylelerine ihtiyac var

Sinirlerine hakim olamayacaksa bu takımda yeri yok net.

Geri
Üst Alt