#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

tavuk gibi dolaşan adamlara mustehaksınız yemin ediyorum

kazanma isteği arzusu mücadelesi yeter aslanın hagiden sonra aradığımız agresif kan her zaman böylelerine ihtiyac var

Hırsını bu şekilde kullanıp takımını yalnız bıraktıktan sonra ne anlamı var ki, hem de maçın en iyisiyken? Agresiflik kendi takımına zarar vermemeli.

bu hareketi ayhanda yapsa savunurdum,enginle alakasi yok.objektiflik neyimize yariyor?türkiyede bi tek biz mi dürüst olmak zorundayiz?

adami pepe gibi dövsede savunurum.artik biktim bu ligdeki galatasaray düsmanligindan.ugur´u bu yüzden kayip ettik konyada,baros gibi dünya yildizin kariyeri bu yüzden bitti ve simdik yerlerde sürüniyor,cogu oyuncularimizi bu yüzden kayip ettik.

siz devam edin her oyncularimiza sallamaya.

tavuk gibi dolaşan adamlara mustehaksınız yemin ediyorum

kazanma isteği arzusu mücadelesi yeter aslanın hagiden sonra aradığımız agresif kan her zaman böylelerine ihtiyac var

hagiyle enginin agresifligi arasinda miller kadar fark var, hagi takimi atesliyor gerektiginde sahada gotunu kasiyanlara postayi koyuyordu, enginin agresifligi kendine ve etrafinda cizecegimiz 0.5 metre capindaki bir cemberde etkili

büyük sorumsuzluk, bir haftalık parası kesilmeli. engin çok sevdiğim bir oyuncu ama bu hareketi kariyerinin özeti gibi oldu. ama kaleci de atılmalıydı.

Ruh mucadele diye bu tur durumlarda hødøøøøøøøøøøøøøø heyttttt deyip direk vursunlar o zaman. Sacmalik mi olur bøyle ya. Ayrim yapilamiyorsa biribirinden amatørlukle profesyonellik arasinda sorun baska yerde. Takimsa en ustte olan arma ise awwwwww deyip yere yatsaydi takima daha fazla katki saglardi. Basit fark var ikisi arasinda. Bazen o duygusallik zarar verir ki verdi bugun yeteri kadar. Takimi sahiplenme gøsterisi : Hødøøøøøøøøø diksin diksin bam bum diksin diksinnnn nakavt. Yasa aslan futbolcu heyo heyoooo ne bu film mi ?

bu hareketi ayhanda yapsa savunurdum,enginle alakasi yok.objektiflik neyimize yariyor?türkiyede bi tek biz mi dürüst olmak zorundayiz?

adami pepe gibi dövsede savunurum.artik biktim bu ligdeki galatasaray düsmanligindan.ugur´u bu yüzden kayip ettik konyada,baros gibi dünya yildizin kariyeri bu yüzden bitti ve simdik yerlerde sürüniyor,cogu oyuncularimizi bu yüzden kayip ettik.

Böyle kuru kuruya savunulduğu için futbolcular böyle sorumsuz oluyor. Sırtını sıvazlarsak uslanmaz. Son maçlarda zaten hakemlere bağırıp çağırmasıyla antipatikleşiyordu.

Adamın isterse böbreğini çalsın maçtan sonra umrumda olmaz maç içinde atılmadan ne yapıyorsa yapsın ama gidip derbide oynamama pahasına rakibe kafa

atmak sonraki 2 maç oynamaması için resmi dilekçeden başka bişey değil. Adamlar hatamızı kolluyor yok yere Melo ceza alıyor ortada olan bişey fubolcu adam zeki olmalı birazda bunları düşünmeli orada yatsa yere Sivas 10 kişi kalacaktı.Ne Sercan çıkacak ne takımda güven bunalımı oluşacaktı.

Böyle kuru kuruya savunulduğu için futbolcular böyle sorumsuz oluyor. Sırtını sıvazlarsak uslanmaz. Son maçlarda zaten hakemlere bağırıp çağırmasıyla antipatikleşiyordu.

son senelerde bütün oyuncularimiza salladik,koyduk küfrettik de ne oldu?adam mi oldular?

pozisyonu tam gormemistim borcan sert bir hareket yapti sandim, her kalecinin yapacagi seyi yapmis ama malesef engin manyak oldugundan gereksiz kafa hareketini yapmis

bu tarz hareketleri yuzunden milli takimda da oynayamayacak, eski ft olsa bizde de isi zorlasirdi

Ayrıca o kaleci daha sertini daha adicesini maç başında Elmander e yaptı Elmander ne yaptı döndü arkasını oralı olmadı gitti.Elmander de mi kafa atsaydı orada.Daha sonra atıldı ki atılması onun elinde olan bişey değildi.

Hamitle karşılaştıranlar falan vardı.Hamitteki zeka var mı Enginde? Yada fizik? Hamit bu takıma çok şey katar

Harika oynarken neden gittin bu hareketi yaptın be.

Kalecinin hiçbir hatası da yok. Topu alınca Engin hemen önüne koştu hızlı başlamasın diye. Oda ittirdi çok normal şeyler.

Hamitle karşılaştıranlar falan vardı.Hamitteki zeka var mı Enginde? Yada fizik? Hamit bu takıma çok şey katar

sarp´da kirmizi kart görmiyor,onunda fizigi iyi.musti´yi niye gönderik o zaman?

Tamam sarp ve hamitin arasinda büyük bi fark var.ama burda herkez bi yirtici,hizli oyuncu isterken hamiti getirmek sacmalaigin babasidir.

bugün takımın en iyisiydi

hem savunma hem hücum yaptı

forvete ara pasları attı

hatta baros penaltıya oynamasa bir de asist yazılacaktı kendisine

zaten golünü de attı

ama bize trabzondan niye şutlandığını maçın sonunda gösterdi

o kaleci de sürekli kendi dilinde küfür sallayıp duruyodu

sağlam bi kafa yedi

f23fuv.jpg

hagiyle enginin agresifligi arasinda miller kadar fark var, hagi takimi atesliyor gerektiginde sahada gotunu kasiyanlara postayi koyuyordu, enginin agresifligi kendine ve etrafinda cizecegimiz 0.5 metre capindaki bir cemberde etkili
bırrak yea renk daş

size mustafa sarplar yaraşır o da formasını yırtıp takımı ateşliyodu

şimdi hagi büyük adamdı zaten sahanın içinde ki teknik direktördü o hatta son senesinde kenarda bile lucescunun yapmadıklarını yapıyordu dönemin komedi şovlarından olan reyting hamdiye bile konu olmuştu bu vaka lucescuyu dövüordu skeçte yani anlatmak istediğimi anlamışındır umarım

ama o daha beterini yapıyordu arsenal maçında atılması bir yana öbür sezon ligde erol ersoya tükürerek 5 maç ceza alarak belkide üst üste 5.şampionluğumuzu engelledi e ne yapalım canı sağolsun onun her hırslı kazanma arzusu olan futbolcu yapar yani bunları.

herkez engine ön yargili bakmasaydi zaaten,burda ona sallayan olmazdi.

bırrak yea renk daş

size mustafa sarplar yaraşır o da formasını yırtıp takımı ateşliyodu

şimdi hagi büyük adamdı zaten sahanın içinde ki teknik direktördü o hatta son senesinde kenarda bile lucescunun yapmadıklarını yapıyordu dönemin komedi şovlarından olan reyting hamdiye bile konu olmuştu bu vaka lucescuyu dövüordu skeçte yani anlatmak istediğimi anlamışındır umarım

ama o daha beterini yapıyordu arsenal maçında atılması bir yana öbür sezon ligde erol ersoya tükürerek 5 maç ceza alarak belkide üst üste 5.şampionluğumuzu engelledi e ne yapalım canı sağolsun onun her hırslı kazanma arzusu olan futbolcu yapar yani bunları.

engininki kazanma hrsi degil ki hrb direk hiyarlik

Geri
Üst Alt