#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin haybiyeden kafayı sallamasa kimse sallamazdı Engin 'e. Trabzon 'dan neden gitmiş ortada işte. 2-3 hafta önce hakemle uğraşıp duruyordu fazla uzun ömürlü olmaz Engin.

herkez engine ön yargili bakmasaydi zaaten,burda ona sallayan olmazdi.

Kimse sallamıyor boş yere.Herkes Engin in nekadar yetenekli iyi bir futbolcu olduğunu biliyor ama derbi öncesi elimizdeki en yetenekli adam bukadar safca attırıyorsa kendini doğal olarak millet eleştiriyor.

Kimse ön yargılı faln değil bunun ön yargıyla alakası zaten yok.

Hala şu hareketi savunanlar ve kaleciye suç bulmaya çalışanlar var hayret doğrusu. Maçın en iyisi olabilir ama yaptığı hareket saçmalık.

çok güzel bir gol atıp bütün enerjisini maça veren,her atakta top ayağna gelen,takımı sürükleme adına elinden geleni bir adamı taktir etmek yerine şu soruyu sormak zorunda olduğum için gerçekten üzgün ve şaşkınım....NEDEN BAYTAR NE-DEN???

hata yaptı ama cılkını çıkarmayalım, ileride lazım olacak. umarım ders alır. ama şimdiden asmak kesmek olmaz

Kimse sallamıyor boş yere.Herkes Engin in nekadar yetenekli iyi bir futbolcu olduğunu biliyor ama derbi öncesi elimizdeki en yetenekli adam bukadar safca attırıyorsa kendini doğal olarak millet eleştiriyor.

Kimse ön yargılı faln değil bunun ön yargıyla alakası zaten yok.

bi git ilk 10 sayfalara bi bak.cogu kisi engini istemedi.iyi oynadigi maclarda "eeh idare eder ama iyi degildi" diyenler,cok iyi oynadigi maclarda "iyide ama galatasarayin oyun kurucusu olamaz" felan diyenler.

bu macdaki yaptigi yanlisdi,dogru demiyorum.ama bazilari firsati bulmuslar gelip engini resmen emre b. yapiyorlar.

o degilde mustafa denizli diyo ki,sivasin 2 kirmizi karti gösterilmemis.bi pedrielin hakana attigi dirsek,bi de penalti posisyonunda kaleciye kirmizi kart.

Neden yaptın bunu neden ?

gülü seven dikenine katlanır

engin bu, yapacak birşey yok.

Elmander 1 maçla yırtar ama engin 2 maç alabilir.Derbide oynayamaz.(Tabi iddianame daha önce açıklanmayıp da derbi oynanırsa)

Bu hafta Fatih hocadan korksun.

20111126.200825_IST423_1713957_1I477.jpg

20111126.200815_IST421_1713955_MVUKV.jpg

20111126.200820_IST422_1713956_10YHT.jpg

20111126.210615_IST442_1713976_N0L2D.jpg

Büyük ksptanınız bunu yaparken neredeydiniz?

arda-4.bmp

video_arda_bordeaux_kafa.jpg

Engini size yedirmeyecegiz!

bi git ilk 10 sayfalara bi bak.cogu kisi engini istemedi.iyi oynadigi maclarda "eeh idare eder ama iyi degildi" diyenler,cok iyi oynadigi maclarda "iyide ama galatasarayin oyun kurucusu olamaz" felan diyenler.

bu macdaki yaptigi yanlisdi,dogru demiyorum.ama bazilari firsati bulmuslar gelip engini resmen emre b. yapiyorlar.

o degilde mustafa denizli diyo ki,sivasin 2 kirmizi karti gösterilmemis.bi pedrielin hakana attigi dirsek,bi de penalti posisyonunda kaleciye kirmizi kart.

bi gitt orta sayfaları oku.Ön yargıların hepsini oynadığı futbolla yıktı onlarca özür dileyen oldu.Mıstık ın yorumları dinliyorum suan Semih in harekete kırımızı kart ve penaltı dedi.Hakanın olayınıda hakem olsam görmezdim dedi.

ayrıca kaleci sadece itmemiş, ayağıyla basmış şerefsiz. net tahrik. kaleci niye atılmadı onu sorgulamak lazım

Büyük ksptanınız bunu yaparken neredeydiniz?

arda-4.bmp

video_arda_bordeaux_kafa.jpg

Engini size yedirmeyecegiz!

Offff sen yapma bari Mete derbi öncesi yapmaması gereken hatayı yaptı Arda o resimler de de Zidane ye özendi zaten onlane alakası var.

Adam göz göre göre sorumsuzca davrandı neden insanlara Engin düşmanıymış gibi davranıyorsun ki.Herkes biliyor adamın nekadar yetenekli olduğunu elimizdeki en yetenekli adam derbide olmaycak Ankara da olmayacak.Bu Engin in bugün eleştirilir hacı.Sen yapma bari.

enginin fitili kisa

mesela bana o kaleci o hareketi yapsaydi

anasini severdim

Ya Mete savunmaya çalışma artık yaptığı yanlış da kimse silip atmadı Engin'i. Arda o zaman 432523 kat daha fazla eleştirilmişti, hatta linç kampanyası bile olmuştu anasını satayım

Geri
Üst Alt