#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

arda daha yeni yeni oynamaya baslayan 19 yasinda bir cocuktu, engin 28 yasinda yillardir bu tarz hareketleriyle kuluplerden kovulan bir adam

aradaki farki idrak edememek cok enteresan dogrusu

ayni hareketi riera yapsa simdi konoplyanka videolariyla aportta bekliyordun bunu da biliyoruz :ka19: kimseyi kandirma

Yine mi Konoplyanka? Bu sefer eski bir sanal scouttan ciddi bir kuyruk acın olduguna tamamiyle inandırdın beni tebrikler.

Golünüde atti ama kaleci kesin birsey söyledi orada Engin durduk yere niye kafa atsinki adama ?

Ceza vermeli kulup bu kadar basit . Bugun bir sekilde gunu kurtardik bu duruma hosgøru gøsterilirse yarin birgun daha kritik zamanlarda bøyle davranir canimiz daha cok acir.

Neden ceza verecek kulüp pardon ama?

Bu şuna benzemiyor mu;

''Ağır kaza geçirmiş, pert kaydı olan ama tamir görmüş bir araba alıp, eski kazasından dolayı arıza yapıp kaza yapıp arabanın firmasına dava açmak gibi.''

Sen bu adamı alırken biliyordun sorunlu olduğunu.

Kısacası yönetim ceza verecekse kendine verecek.

Küçükte olsa bir ceza gelmeli. Diğer arkadaşlarının emeğine yazık edecekti yoksa.

Maça gelecek olursak ben beğendim Engin'i.

Emre metaforda çığır açmış.

Golünüde atti ama kaleci kesin birsey söyledi orada Engin durduk yere niye kafa atsinki adama ?

Kaleci pehlivanvari ense - omuz vuruşu yaptı Engin'e. Fakat sarı-kırmızılı takımda olmadığından bir kart yemedi ki sarı kartı da vardı.Yani sarı---->KIRMIZI yapmadılar kaleciyi, bizi kızarttılar.

Yine mi Konoplyanka? Bu sefer eski bir sanal scouttan ciddi bir kuyruk acın olduguna tamamiyle inandırdın beni tebrikler.

sen ana fikri anlayamamis, ukraynali kankanin adini gorunce hemen siyirmissin. once ne demek istedigimi anla da

Sercan ceza verilmeli adama. Verdiğin örnekten farklı olarak bu araba değil insan. Böyle sorumsuz hareketlerin hepsine ceza verilmeli. Dingo 'nun ahırı değil burası o kafayı atmayacaksın atarsan da kim olursan ol cezayı yersen.

sen ana fikri anlayamamis, ukraynali kankanin adini gorunce hemen siyirmissin. once ne demek istedigimi anla da

Ders vermek istiyosan 19'luk gence ders verirsin, 30'una gelen bir adama degil. Engin hırs yapıp kendini kaybediyor. Bunu bütün kariyeri boyunca yaptı. Bizde bunu bilerek Engine kolları actık. Burada ise ilkokul cocugu muamelesi yapılıyor bu adama. Bursa ve Sivas maclarını koparıp alırken güzel. Destek vermeye geldiginde zırt oluyosunuz her seferinde.

fatih hoca kulağını çekmeli ....ama 1 maç cezalı herhalde. fener maçında oynar.

Ah be yıldız olabileceğin bir maçta sorumsuzca bir iş yaptın.Fatih Terim sever böyle oyuncuları ama sanırım seni falakaya yatırır.

engin 1 ceza alirsa bi deha fenersasyon yazmam/demem :D

galarasyon :coffee:

Bu adamın performansından o kadar memnundum ki her topu ayağına aldığında heyecanlanıyordum bu akşam.Yaptıklarıyla ve mücadelesiyle maçın adamı olmayı çok net hak etmişti ama bu kadar önemli maçlar oynarken ve takımın şu an ki durumunda en kilit rolü oynuyorsan böyle gereksiz bir hareket yapmayacaksın.yaptığı hareketten dolayı en az 2 maç ceza alacağını düşünüyorum.umarım bizi yanıltır federasyon (hiç sanmasam da ).ayrıca kulüp tarafından ağır bir şekilde cezalandırılmalı.yoksa önüne geçemeyiz böyle davranışların.

adam kafadan sakat, gelirken diyorduk zaten.neyse bu devre idare edeceğiz artık, yerine sağlam bi adam alana kadar

Size bi sorum var.Simdik baska biri geldi.O simdik kirmizi kart görmeyecek mi?

Geri
Üst Alt