#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin, serdar'ın hem yetenek hem katkı olarak kat kat önünde ki katkı olarak bu sene kazım'ın da önünde. ama öncesi sonrası farketmez arkadaş sakin olacaksın!!! bunun başka çıkar yolu yok. bu adam 2. devre saraçoğlunda neler yapar sakin kalmazsa siz düşünün. orda 10 kişi kalmayı göze alamaz kimse. onun için engin sakin olacak öyle fevri hareketler yapmayacak arkadaş. yok önce kalecinin yaptığıymış sonra hakemin yaptığıymış. hakeme ve tahriklere rağmen kazanırsan şampiyon olursun. Melo ve Engin alınırken böyle sıkıntılar yaratacaklarını hepimiz biliyorduk, sinyor terim onları düzeltir dedik. ama o bile düzeltemiyorsa yol alırlar arkadaş. Galatasaray'da oynayacak oyuncu çok, enginle melo'ya kalmadık.

En azından Serdar eksik bırakmıyordu doğru. Bugün Sivas'la kurtardık ama yarın bi gün Fener karşısında böyle 10 kişi kalırsan görürüm. Akıl var , beyin var yaptıgı hareket hiç bişekilde açıklanamaz.

serdar sahada varmıydıki eksik bıraksın.

ne güzel lan engine sallamak. yok tahriğe kapılmayacakmış yok yapmayacakmış

neye göre kime göre?

kırmızı kart öncesi kalecinin yaptıklarına kart verdirtmeyen yan hakem niye tek kelime ona söyle miyorsunuz?

ne o yoksa rıdvanı serhatı kayayı izleyip izleyip buraya mı yazıyorsunuz.

Nedeni basit, Engin'in bu kulübe maliyeti Elano'nun 30'da 1'i kadardır. Elano'nun kupa macında yedigi sacma sapan bir kırmızı karttan sonra buradaki yalamaları az cok herkez hatırlar. Tem emin olmamakla benim gibi bir Elano zıtı bile o gün Elano'ya destek cıkmıstır. Engin'in sucu bu kulübün kasasına kazık sokmamak mı yani?

Nedeni basit, Engin'in bu kulübe maliyeti Elano'nun 30'da 1'i kadardır. Elano'nun kupa macında yedigi sacma sapan bir kırmızı karttan sonra buradaki yalamaları az cok herkez hatırlar. Tem emin olmamakla benim gibi bir Elano zıtı bile o gün Elano'ya destek cıkmıstır. Engin'in sucu bu kulübün kasasına kazık sokmamak mı yani?

hayır hayır enginin suçu sağda solda ahbaplarının kebapçı açılışlarına katılmamak sahada dalağı şişene kadar koşmak.

iyi getmisdin be engin

o hareketi yapmayacaktin macin adami olacaktin

neyse hirsina veriyoruz bu Tepelenmelere sadece rakip oyuncularla kalsion sakin takim arkadaslarina yapma

bence bu senin son sansin

belki okur burayi

Arabeske neden bağlıyorsunuz anlamıyorum.Engin'e Serdar Özkan benzetmesi yapanda konuya Elano yu katanda aynı mantıkta ilerliyor.

Engin bize derbide şimdiye kadarki tüm maçlardan daha çok gerekliydi.Karşı takımın kalecisi dün sürekli oyuncularımızı tahrik etti.

Engin akıllı davransa orada yere yatsa kafa atmasa Sivas 10 kişi kalacak ve Sercan gibi adamı 10 dk içinde oyundan çıkarıp rezil etmeyecektik.

Neden ısrarla insanlara Engin düşmanıymş gibi saçma sapan davranışlara giriyorsunuz.Yok Serdar,Yok Elano gerçekten saçmalık diz boyunu geçti.

Engin takımın en yetenekli oyuncusudur,onun yeteneklerine deli gibi ihtiyacımız olduğu bir dönemde takımını bundan haftalarca mahrum bırakacak bir hareket yapmıştır.

Bunun farkına varın az yaptığınız Arabesk tavırlar okadar uç noktaya geldiki kendinizi jiletlemediğiniz kaldı.Elanoymuş,Serdamış hey Allahım ya!!!

takımda ki en iyi yerli oyuncu aksini iddaa eden???

el kaldırsın

Dün bir yorum okumuştum twitter'da, tamamen doğru bir yorum. Sasa Ilic'den bu yana sahanın her bölgesine ayak basan, her tarafa yardıma koşan bir isim görmedim Galatasaray kadrosunda. Engin Baytar çok yetenekli ve müthiş enerjisi olan bir futbolcu. Serdar Özkan benzetmesi inanılmaz saçma, Serdar Özkan kendini kanıtlayamamış, bir yere gelememiş, yeteneği olsa dahi bunu 1-2 maç dışında yansıtamamış ve yeteneğiyle beraber kaybolan bir adam. Engin Baytar ise sorunlu kabul ama yeteneğini kanıtlamış, tek başına maçı çevirebilecek kudrete sahip, oynadığında da harika performans gösteren bir adam. Hücumun sağında, solunda, ortasında ya da Sivasspor maçı gibi orta saha ikilisinde kullanırsınız. Eboue için joker deniyor ama asıl joker şu ortamda Engin Baytar'dır.

Ama kafayı değiştirmesi lazım, biraz daha sorumlu hareket etmesi, üzerinde giydiği formayı hatırlaması gerekli. Ne kadar haklı olsa da Sivasspor maçında yediği kırmızı kart inanılmaz büyük bir gaflet anı.

Engin'in böylesine hatalarını minimize etme adına ona daha fazla sorumluluk yüklemeliyiz bence.Takım için de en azından şu an ki mevcut kadro için de olmazsa olmaz bir oyuncu olduğu gerçeği kendisine aşılanmalı.Lincoln'ü kazanma adına vakt-i zamanında verilen pazuband Engin'e de verilebilir mi diye düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden.:) Direkt kaptanlık olmasa bile bu-türden şeylerle sorumluluk bilinci ile hareket etmesine yardımcı olmalıyız.

takımda ki en iyi yerli oyuncu aksini iddaa eden???

el kaldırsın

Selçuk, Sabri, Gökhan, Semih (daha genç gerçi). Bunlara değişmem kolay kolay.

Engin 'in oyun görüşü kısıtlı. Dün çok iyi top oynadı hemen gaza gelinmesin oynadığı yer itibariyle Engin 'in daha çok gol pozisyonu yaratması lazım. Dün rakip 1-0 geriye düştünten sonra kendi sahasında çok boş alan bıraktı. 3-4 pasla gol atılır çok basit gol pozisyonlarına sokabilirdi arkadaşlarını.

Takım defansı olarak çok iyiydi ama. Zaten ilk geldiğinde ortahasaya yazmıştım Engin 'i transfer edildiği konu başlığında. Bu kadroda ilk 11 'de yer bulur ama büyük maçlarda kalitesini gösterir mi şüpheliyim. (Beşiktaş maçı örnek.)

Selçuk, Sabri, Gökhan, Semih (daha genç gerçi). Bunlara değişmem kolay kolay.

Engin 'in oyun görüşü kısıtlı. Dün çok iyi top oynadı hemen gaza gelinmesin oynadığı yer itibariyle Engin 'in daha çok gol pozisyonu yaratması lazım. Dün rakip 1-0 geriye düştünten sonra kendi sahasında çok boş alan bıraktı. 3-4 pasla gol atılır çok basit gol pozisyonlarına sokabilirdi arkadaşlarını.

Takım defansı olarak çok iyiydi ama. Zaten ilk geldiğinde ortahasaya yazmıştım Engin 'i transfer edildiği konu başlığında. Bu kadroda ilk 11 'de yer bulur ama büyük maçlarda kalitesini gösterir mi şüpheliyim. (Beşiktaş maçı örnek.)
En iyi yerli o mu olayına ben de katılmam ama en potansiyelli, en yetenekli, istediğinde de en iyi olabilecek potansiyel var Engin Baytar'da, ama kafayı biraz daha sağlama alması gerekiyor.

Engin Baytar, biraz enerjiyle hareket eden bir futbolcu. Selçuk İnan misali öldürücü paslarını pek izlemeyiz, çünkü böyle bir tarzı yok. O daha çok top ayağındayken hızlı oynar, rakip savunmanın dengesini bozar, tekniği fazlasıyla olan, arkadaşlarıyla pas verkaçlarına girip kendini pozisyona sokan bir futbolcu.

Engin'in Beşiktaş maçında oynadığı yer 4-2-3-1'in arkasıydı aslında. Yani orta saha ikilisi. 4-1-4-1 oynarken Melo ön stoper gibi, bu yüzden Melo'nun yerine oynadı diyemeyiz ama 4-2-3-1'de orta saha çizgisindeydi. Önündeki isim Elmander, Elmander'in aslında o dediklerini yapması gerekiyordu. Engin Baytar'dan esas beklenen mücadele etmesi, rakibi bozması, enerjisi ile de dikine çıkışlarda rakibi bozması, golü de böyle attı zaten.

En iyi yerli o mu olayına ben de katılmam ama en potansiyelli, en yetenekli, istediğinde de en iyi olabilecek potansiyel var Engin Baytar'da, ama kafayı biraz daha sağlama alması gerekiyor.

Engin Baytar, biraz enerjiyle hareket eden bir futbolcu. Selçuk İnan misali öldürücü paslarını pek izlemeyiz, çünkü böyle bir tarzı yok. O daha çok top ayağındayken hızlı oynar, rakip savunmanın dengesini bozar, tekniği fazlasıyla olan, arkadaşlarıyla pas verkaçlarına girip kendini pozisyona sokan bir futbolcu.

Engin'in Beşiktaş maçında oynadığı yer 4-2-3-1'in arkasıydı aslında. Yani orta saha ikilisi. 4-1-4-1 oynarken Melo ön stoper gibi, bu yüzden Melo'nun yerine oynadı diyemeyiz ama 4-2-3-1'de orta saha çizgisindeydi. Önündeki isim Elmander, Elmander'in aslında o dediklerini yapması gerekiyordu. Engin Baytar'dan esas beklenen mücadele etmesi, rakibi bozması, enerjisi ile de dikine çıkışlarda rakibi bozması, golü de böyle attı zaten.

Bence potansiyelli değil Burak. Olabilecek max oyunu bu. Kendi de belli bir olgunluğa gelmiş. Rakip boş adamlar bırakmışken öldürücü olmasa da dkine onları pozisyona sokacak, asist öncesi pası atacak şeyler beklerdim. Genelde savaşçılığıyla nerdeyse her topu kazandı her yere de koştu. Beşiktaş maçında da bana göre sol çizgiye yakın oynadı ve hiç sahada gözükmedi. Karşıdaki rakip dişli olunca baskın şeklini kaybediyor gibi.

Dediğin gibi mücadele, rkibi bozmak bunları çok iyi yapıyor. İlk geldiğinde de ortasahaya yazıştım. Trabzonda da solda değil de ortada oynadığında çok baskındı çünkü enerjisiyle.

Engin önemli bir futbolcu, kimse tartisamaz bunu. Istedigi zaman takimina inanilmaz katki verebilir, veriyor da zaten. Futbolculuguna kimse birsey diyemez. Sivasspor macinda macin adami secilecekken gitti adama kafa atti. Tek problem bu. Engin´in psikolojik sorunlari var. Ciddi anlamda hasta bu cocuk. Umarim ilk ve son psikopatligi olur. Tekrarlanirsa Terim affetmez, bizde affetmeyiz. Simdi büyütmeye gerek yok diyelim hadi. Kazanmaya calisalim

Dün sordum ama kimse cevap vermedi.

Engin´in yerine bi yildiz yabanci alirsak,o gidip kirmizi kart görmeyecek mi?

Geri
Üst Alt