#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Çok begendim. Daha da iyi olacak düzeni oturunca

bence cok iyi oynuyor aynen böyle devam enginim

beni sinir ediyor izlerken sinir oluyorum engine topu ayagında cok tutuyor bosda adam varken gereksiz yere 3-4 kişinin arasına giriyor

Arkasında Melo varken sorun yok ama, Melo yokken saatli bomba..

Bence hiç iyi oynamadı.Messi zannediyor kendini herkesin arasına dalıyor yorulduğunda da topu kaptırıyor.

bu adam tam avrupa maçlarının adamı. avrupa takımlarına karşı böyle oyuncular hep ters gelir. hasan şaşta buna örnekti mesela.

ligde böyle pas atması gerektiği yerde atmazdı hasan işi uzatır millete saçını başını yoldurtu ama avrupa maçlarında öyle paslar atardı ki aslanım benim olurdu

engin emreyle beraber takımın en teknik oyuncusu. üzerindeki kara bulutları zamanla attı daha iyi olacaktır. o zaman selçuk ve engini izlemek başka keyif olacak.

Abi şimdi iyi oynuyor derken nasıl iyi oynuyor.Skora katkı varmı yok, pozisyon üretirken iyi hoş tamam çırpınıyor da sonuça en ufak katkı veremiyor. Net 4 pozisyon harcadı çalım atma hastalığı yüzünden.

Bence iyi oynamıyor iyi oynayan Selçuk - Emre adamlar hem iyi oynuyor hem gerektiği yerde fazla sorumluluk alıyorlar.Ama Engin napıyor haddinden fazla topla oynuyor.Hele defanstan alıp orta sahaya kadar getirip 3-4 kişinin içine dalması facia.

Vatan kurtaran şaban olmasın ozaman Engin iyi oynar, orası kesin.

Yalnız genel manada takımda çok bencil oyuncular var ve takımın bu kadar pozisyon harcamasında baş roldeler.Engin - Kazım -Baros biraz basit görebilseler oyunu daha çok katkı sağlayacaklar.İleride bu bencillik bizi sıkıntıya sokabilir.

enginin en az hatırladığım üç tane çok net pası var etkili yerlere atıp pozisyon olmasını sağlayan bu maçta.

öncede 60. dakikadan sonra kesiliyordu şimdi 90 dakika koşabiliyor. topu almaktan çekinmiyor topu aldığında ileri sürmekten korkmuyor. engin ardadan sonra gördüğüm en yetenekli oyuncu bu konuda.

1 milyon euroya 10 üzerinden 7 lik futbolcu aldık. gerektiği zaman gerektiği yerde her an ihtiyaç duyulacak oyuncu. zorlamayın fazla kendinizi.

Abi şimdi iyi oynuyor derken nasıl iyi oynuyor.Skora katkı varmı yok, pozisyon üretirken iyi hoş tamam çırpınıyor da sonuça en ufak katkı veremiyor. Net 4 pozisyon harcadı çalım atma hastalığı yüzünden.

Bence iyi oynamıyor iyi oynayan Selçuk - Emre adamlar hem iyi oynuyor hem gerektiği yerde fazla sorumluluk alıyorlar.Ama Engin napıyor haddinden fazla topla oynuyor.Hele defanstan alıp orta sahaya kadar getirip 3-4 kişinin içine dalması facia.

Vatan kurtaran şaban olmasın ozaman Engin iyi oynar, orası kesin.

Yalnız genel manada takımda çok bencil oyuncular var ve takımın bu kadar pozisyon harcamasında baş roldeler.Engin - Kazım -Baros biraz basit görebilseler oyunu daha çok katkı sağlayacaklar.İleride bu bencillik bizi sıkıntıya sokabilir.

kazım istesede bir halt yiyemez futbol zekası yok adamda. engim ilk yarı topla tek başına oynamaya karar verdi. 2. yarı bence gayet iyi oynadı. orta sahadan cok sag ic sol ic oynamalı bu adam.

Super oyniyor bencede... Zaten oyle dribbling yapip pas atsa Iniesta olurdu :D

Hic birsey yapmayip katki verememektense birsey yapip katki veremesin daha iyi.

Devam kocum sadece biraz cevrene bak yeter o yetenek zaten sende var.

takimin aktif gorunmesini sagliyor

takmayin vermedigi paslara

rakibin hep temkinli olmasini sagliyor

saniyormusunuz o defans adamlari aaaaaa gelip batircak diye dusunuyor

panik oluyorlar engin daldimi

adamin teknigi cok ustun ve o teknige gore cok hizli

bence cok iyi oynuyor

---

I am here: https://maps.google.com/maps?ll=40.818417,-73.988117

Engin belki zaman zaman bencil davrandı, ama o pozisyonlara girmesi çok önemli. Zamanla pas vermesi gerektiğini öğrenirse çok tehlikeli olur. Çünkü bi anda 3 oyuncuyu kendi etrafına topluyor ve diğer oyuncularımızın boşta kalmasına neden oluyor. Boştaki oyuncularımıza pas çıkarmayı öğrendiğinde çok net pozisyonlara girebiliriz.

Topa çok fazla bakıyor ama, biraz kafasını kaldırması gerek.

Bence gayet iyi oynadı.İlk yarı biraz saçmaladı ama 2. yarı kendini topladı.Zamanla oturacak herşey.

Göbekten çok iyi atak başlangıçları yaptı. Birçok pozisyonda maestro gibiydi. Birkaç pozisyonda topu kendi kullanmaya çalışıp batırdı ama bazılarında da boşta adam bulamadı. İleride bağımlılık yapacak.

Göbekten çok iyi atak başlangıçları yaptı. Birçok pozisyonda maestro gibiydi. Birkaç pozisyonda topu kendi kullanmaya çalışıp batırdı ama bazılarında da boşta adam bulamadı. İleride bağımlılık yapacak.

ben cok begendim dun bu adami, millet 2-3 poziyonu ezdi diye, pas vermedi diye salliyor ama bana göre en iyi maclardan birini cikardi dün

İyi gidiyor da son hareketi yapamıyor.

Müthiş driblig ediyor ama son pas zamanlaması ve driblingi ne zman kesiceği konusunda sıkıntı var, yinede takımda tek dikine giden çalım atabilen oyuncu olarak katkı verdiği kesin.

Geri
Üst Alt