#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

su adamın bu takımda olmasına sasıyorum artık takım arkadasları bile kendisine bagırmaya basladı fatih terimin yedek oturtması lazım bunu

malesef bekledigim gibi olmadi, sag kanatta rezil oynadi ama ortaya gecince iyidi yine.

ama kazimdan forma alsin cok istiyordum, bu olmicak diye uzuluyorum.

gerci emre colak sag kantta fena degildi, riera adam olursa, emre sag kanada gecebilir

Kazım'dan daha faydalı.Adam geçip çizgiye ilerliyor. Oha lan orta yaparsa gol olabilir felan diyorsun. Beğeniyorum ben Engin'i :ka21:

Çok büyük işler bekliyordum , ama Kazım'ı aradı gözlerim.

adam kendisi söykiyor, ortada oynamak istiyorum ortada oynadigim zaman kafamda birsürü secenek oluyor kime nasil ne zaman pas vericegim vs vs

ama ortada selcuk melo varken, zor sans bulur iste

Son 2 macda (IBB macinda daha yeterlidi) ilk yaridaki performansini aratiyor.

Yoksa Engin benim gözümde bu takimin banko oyuncusudur.Ama oynamasada Engin gibi birine sahip olmak bi takim icin cok önemli.

Son 2 maçtır kendinden nefret ettirdin tebrik ederim.

Trabzonluların dediği kadar varsın arkadas.

En kısa zamanda senden ayrılmak üzere.

Takımın dengesini bu kadar bozar bir insan.

Bencilini gördük ama senin gibisini görmedik be arkadaş al götür eve rahat rahat oyna.

Engin ilk zamanlar çok iyi göz boyamıştır bu açık son 2 maçta oyun tarzi kesinlikle kendisini takımının üstünde gören bir oyuncu.

Takım yok Engin var, taraftar 2 çalım atınca reis yapıyor adamı.

Takım adına sıfır fayda ile oynayan bir oyuncu.

Bu maçta hiç iyi değildi her pozisyonda kendini yere attı.Çıkarken toplar falan kaybetti.

Bencilini gördük ama senin gibisini görmedik be arkadaş al götür eve rahat rahat oyna.

Engin ilk zamanlar çok iyi göz boyamıştır bu açık son 2 maçta oyun tarzi kesinlikle kendisini takımının üstünde gören bir oyuncu.

Asalım hemen.Tövbe Yarrabim.Yakıştıramadım,biraz daha yapıcı ol Ersan kardeş.

2 macla asmak istemiyorum ama renkdasimiz dogru tesbitlerde bulunmus. ya cok bencil ya da top ayagindayken yeterince hizli dusunemiyor topu alip gidiyor. biraz yedek kalsin pls.

Bende beğeniyorum.En azından çalım atabiliyor,ara pası atabiliyor.Top Engin'e geldiği zaman,pozisyon öldü demiyorum en azından.Kazım'ı izlemekten 364565565 kat daha iyi.

Serdar Ozkan 2.

Galatasaray'ın oyuncusu degil, kimse kusura bakmasın. Mahalle futbolu mentalitesindeki oyuncuların faydası olmaz. Arada bir calım atar o kadar.

Bugün kötüydü...

Engin normalde böyle değil...

Kapasitesini bildiğimizden dolayı bu maç kötü diyip geçiyorum...

Serdar Ozkan 2.

Galatasaray'ın oyuncusu degil, kimse kusura bakmasın. Mahalle futbolu mentalitesindeki oyuncuların faydası olmaz. Arada bir calım atar o kadar.

Birine taktın mı takıyosun. Agzıyla kus tutsa begenmezsin. Nedenini de biliyorum. Ama Lampard falan gelmez bos hayallere girme.

Sadece bugün kötüydü abartmayın.Daha 5 hafta önce göklere çıkarıyordunuz.

Bugün kötüydü,nezaman kanat oynasa kötü oynuyor.

Geri
Üst Alt