#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Herşey var bunda. Teknik,dripling, efor, pres, iyi verkaç, takım oyunu, koşma, defansa yardım.... Dört dörtlük futbolcu. Ama sanki birşey eksik. Onu daha bulamadım.

Galatasaray'a yakisacak as kanat oyunculari olmadigindan mevkisi harici bir pozisyonda oynatilmak durumunda kaliyor. Eksik olan kendi pozisyonunda oynamamasi.

Saçları uzun olduğu için uzaktan M.Sarp'ı andırıyor birden kötü anılar canlanıyor aklımızda.

Engin-Emre-Riera 3lüsünden hangi 2sini tercih edecek Terim işi zor.

420535_320661197995200_201781619883159_897682_197994147_n.jpg

:D

bu adam yarın macın adamı olur golünüde atar.

macin adami falan olmaz. buyuk maclarin hangisinde engini gordun? defalarca soyledim boyle maclarin adamlari belli; elmander, melo, ujfa, muslera,

adam oynamadıki dogru diyorsun nerden görücen:) bir beşiktaş maclarında oynadı ilk macı saymıyorum. 2 mactada iyi sayılmazdı ama 3. golde payı vardı. gecen sene bak bakim engin büyük maclarda napmış. feneri kupa finalinde mundar etti bizide ligde mundar etti la.

adam oynamadıki dogru diyorsun nerden görücen:) bir beşiktaş maclarında oynadı ilk macı saymıyorum. 2 mactada iyi sayılmazdı ama 3. golde payı vardı. gecen sene bak bakim engin büyük maclarda napmış. feneri kupa finalinde mundar etti bizide ligde mundar etti la.

dogru. ama o enginin de takima faydasi yoktu. simdi kimlik degistirdi. belliki derbilerde daha sakin olmak zorunda olmasi onu etkisiz kiliyor. boyle daha iyi. 3-0lik ts macinda da oynadi samurum.

yarın sinirlerine yenizlmez ise, çok ama çok şey bekliyorum...

Saçları kestir la artık,mustafa sarp a benziyorsun :D

dogru. ama o enginin de takima faydasi yoktu. simdi kimlik degistirdi. belliki derbilerde daha sakin olmak zorunda olmasi onu etkisiz kiliyor. boyle daha iyi. 3-0lik ts macinda da oynadi samurum.

şu son maclarda okadar sinirlenmiyor bencede. 3-0 lık macta soradan girmişti ama trabzon macında. nebiliyim ben karşısında zieglerin oynadıgını düşünerek macın adamı olur diyorum. tam engine göre adam.

ilk yarıdaki beşiktaş maçının hemen öncesi sakatlıktan yeni çıkmıştı. formunu yakalayamamıştı. fener maçında oynayamadı zaten. trabzon maçına oyuna sonradan girdi. o da oyun kopmuştu zaten rakip 10 kişi yarı sahamızı geçmiyorlardı.

ikinci yarıda tek beşiktaş maçına çıktı. o maçtada fena sayılmazdı. yaratıcı oyuncu anlamında bir çok tehlikeli sayılabilecek pozisyonumuzda vardı ama çok parlak değildi kalitesinin altında biraz sönüktü.

bunun haricinde bursa sayılıyorsa büyük maç anlamında arenadaki maçta sahanın yıldızıydı. belki 15 km koşmuştur o maçta :)

Fener saldıracak o yüzden açık verecek.Bu maç Engin'nin maçı olabilir.Hızlı ataklarda en iyi oyuncumuz.

Engin yuzumuzu kara cıkartmayın reis, hadi bakalım

Maçın adamı ol Engin. Sakin ol, ama maçın adamı ol.

Geri
Üst Alt