#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Aga nabıyon la ?

Çok çabaladı çok istedi... En sonunda da güzel oyununu golle taçlandırmak istedi ama olmadı. Olsun Engin ben seni böyle seviyorum devam :)))

O zon pozisyonda Selçuk'ta olsa gidemezdi.Adamların özelliği bu değil.

gol atsa muazzam performans diyebilirdim ama okadar atak öldürdüki etkili gibi gözüksede kötüydü

Defansif anlamda üzerine düşen herşeyi yaptı. İlerde bugün hem gol atabilir hemde goller attırabilirdi ama artık kötülüğünden mi fenerin balından mıdır olmadı.

Her pozisyonu ezdi, tamam öne geçtiğimiz Anadolu maçlarında yapsın ama bu önemli maçta olmadı işte. Galatsaray'lı bir oynucu olmasa küfür edicektim ama her pozisyon sonrası küfür etmemek için çok uğraştım

Emre seni en az 10 kere düsürdü pis sekilde,hakem birsey demedi.

Müthis savasdi,müthis oynadi ama son paslarda cok sacmaladi.

Yinede seviyorum bu adami ulan.Almanyadki bütün türk gurbetciler temsil ediyor bu adam ya.seviyorum bu adami.

çok istekliydi çok hırslıydı ama kahraman olmak istedi bazen. daha basit oynasaydı bu kadar top ezmeseydi samsunspor maçının tekrarını yaşardık eminim.

aferin lan,sende muthıssın,cigerine kurban,heheyyttt....

Tercih hataları dışında iyiydi :(

Çok hırslıydı ama bir pozisyonda sağlam düz gittim. Ulan bomboşsun neden çalıma giriyorsun? :mad:

topla cok aşır neşirsin be adamım. biraz kafanı kaldır bak. cok düşünüyorsun bazı pozisyonlarda. ama mücadelen süper.

Geri
Üst Alt