#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

evet biraz son toplarda sabirli olsa dahada iyi olucak

Engin konusunda kendiside olmak uzere Imparatora ne kadar tesekkur etsek azdir bana gore

Ligtv programi beni kandirdi o zaman. Pardon beyler timsaha geldim :asd:

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Hiç begenmedim Engini açikçasi, beni hayal kirikligina ugratti, kaç tane golluk posiyonu harcadi :( neyse canin sagolsun, toparla kendini kardesim

engini bu maçtada çok beğendim.gerçekten çok ama çok iyi oyuncu

Engin son paslar disinda cok iyiydi...

Adam bazen en iyi pozisyondaki arkadaşımı buliyim de en net pozisyonu yaratıyim diye uğraşırken pozisyonun içine edip bırakabiliyor.. Neyseki hırçınlığı biraz hafifledi.. O kusurunu da düzeltirse yıllarca oynar bu takımda..

yanlis pas tercihleri ve bir kac pozisyonda topu ezmesi deli etsede bugün , genel olarak engin bu sene en önemli topcularimizdan biridir.

kimse enginden birsey beklemiyordu ama adam oyniyor, kosuyor, hirsli, istekli, savasci.

biraaz daha güclü olsa, süper olurdu

Ligtv'de Engin dedi reis :)

Bu ligtvnin dandik programinda en cok kosan Elmander yaziyor . Sitelerinde Engin diyor . Istatistikler aciklanirken ben macin ozetini izliyordum galiba. Her macin hem 90 dakikasini hhemde ozetini izlerim.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Engin çok iyi oynadı. Müthiş pres yaptı. Sadece bi kaç pozisyonda topu ayağında fazla tuttu ve çok basit pas hataları yaptı bunların dışında çok iyiydi. Ama Engin in şut çalışması lazım şutları çok etkisiz bugün son dk da bulduğu pozisyonda topa kız gibi vurdu.

engin iyi oynadıda bazen gereksiz işler yapıyor solda riera boş hala ne işlerle uğraşıyosun

Biraz uçuk olacak ama, boş kaleye giderken bile dönüp kaleciye çalım atmak isteyecek bir çalım hastası olduğunu düşünüyorum. :) Bazen bu çalımları işe yaramıyor değil. Ama fazla abartıyor gibi, belki kendisini daha da fazla göstermek için olabilir. Terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Ayrıca rakip hücumda iken çok çok iyi pozisyon alıyor. Zaten takım halinde büyük bir yardımlaşma var. Her yere koşuyor. Helal olsun Engin..

engin varya şu son paslarıda bir iyi versen 10 numarasın dicem biraz sakin olsan be engin, son paslarda bak selçuğa ne kadar rahat, ama genede çok iyisin tebrikler aslanım

kufur de ettim taktir de

Engin'in çalım hastalığı Hasan Şaş'ı andırmıyor değil.

Geri
Üst Alt