#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

topla cok aşır neşirsin be adamım. biraz kafanı kaldır bak. cok düşünüyorsun bazı pozisyonlarda. ama mücadelen süper.

topu çok geveliyon panpa ama süper bi gelişme var, o ayrı

kusura bakmayin da son bolgede beyni calismiyor.

Aynen. Cok guzel cikislar yapabiliyor ama o son paslarda cok dusunuyor, cok gereksiz calimlara giriyor ve (gucu ve zayif noktasi) cok istiyor. Bir poziysonda muhtesem bir pas verdi, onu daha okamadim burda galiba; ilk yarida Necatiye pasi. Eboue Fenerin defansinin dikkatini cektikten sonra cok guzel bos kalan Necatiye verdi pasi. Ne yazikki o kotu kafa topu cikardi ama guzel hareketlerdi.

Ahsam cok kotu gordum seni aslanim..............bence daha cok calisman lazim

:sgr:

Çok çalıştı çok mücadele etti ama şutları :ays:

Çalışkanlığını takdir ediyorum.Ama bir iki pozisyonda öyle hatalı tercihler yaptı ki bizi golden etti resmen.

Gecensene Barışlar mustafa sarplar ayhan gibi kazmalar vardı, bu sene melo,engin,selcuk emre dörtlüsü var nerden nereye.!

Topu ayaginda biraz fazla tutuyorsun Abim , biraz daha erken ver su paslari. bir sürü pozisyon yok ettin , benim saydigim 4 veya 5di.

Zamanında topu ayağında çıkarsaydı şimdi 3 puan cepteydi.Ama disiplinsiz,vurdum duymaz yapıdan bu seviyelere gelmesi bile iyi birşey.Yani terim o huyunuda düzeltecek fakat biraz zaman alıyor tabi.

Mücade konusunda diyeceğim hiçbirşey yok ama ayağında fazla top tutuyor..

ayağında topu cok tutuyo ama iki tane net gollük pası verdi.topu hucuma cıkardı.

Dün maçın en çok koşan oyuncu olmuş Engin reyiz :tiphat:

Dünkü maçta son paslarda kötüydü ama çok fazla mücadele etti çok top taşıdı ve sorumluluk almaktan kaçmıyor. Hem yetenek hem mücadele var ayrıca tam bir joker orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor bu özelliklerin hepsi bir oyuncuda zor bulunur değerini bilmemiz lazım..

İlk yarıda takımı ayakta tuttu diyebiliriz. Mücadelesi on numaraydı. Necati'ye kestiği top da aynı şekilde. İkinci yarı yine baskı kurmamızda Melo ve Selçuk'la beraber arkadan topları almada en önemli adamdı ama pasları genel olarak rezaletti.Sadece topu sürüp sürmemekte kararsızlık yaşadığı için iki net pozisyon kaçtı örneğin. Ama olsun ilk yarıdaki çabası olmasa çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

biraz daha akıllı oynasa topu ayağından zamanında cıkarmayı öğrense on numara adam olcak ama ah ahh ...

419271_10150740983920269_218864095268_12158700_621098411_n.jpg

Oouvv shit ! Engin'in parmağa dikkat :D

Biraz daha basit oynayıp sola aktarsa 90.dakikada Riera yazacaktı

bir pozisyonda solda birisi bombostu pasi vermedi. 5 dakka araliksiz küfür ettim orda. kardesim ne olur yani su paslari dogru zamanda versen?? illa calim, illa calim.

Her takıma böyle hırçın adamlar gerek bizde iki tane var Engin ve Melo.

Engin 3 sezon önce gelseydi keske,veya 3 yas genc olsaydi,gecmis yillarin oynamamisligi onu fizik acidan bitirmis ve bu sezon baya toparladi kendini, gelecek sezon daha diri olur zaten,her gecen güc kazaniyor,ama tabiki 21 yasinda degil uzun sürdü toparlanmasi,enginin uzun senelerdir 11 de sürekli oynamamasi hatirlarsaniz cogu macta 60-70 adelesinin atmasini sagliyordu, simdi atmiyor ama 60'dan sonrada tempoyu kaldiramiyor,süresini yavas yavas uzatiyor,gelecek sezon sakatlik yasamazsa ben bundan daha diri bir engin görürüz kanatindeyim.

Cok yetenekli degisik özellikleri var,pozisyona giriyor ama bitirici degil,bazen bitiriyor bazen olmuyor,biraz daha aklini kullansa cok daha skorer oyuncu olur.

Geri
Üst Alt