#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin değişmez artık. Elbette verimli olmaya çalışır ama bu tip pas yerine şut, şut yerine çalım tercihlerinin değişmesi zor. Yıllar sonra kariyerine dönüp baktığında yarısına yazık etmiş olduğunu görecek. Sebebi biraz kafa yapısı biraz da bu basit ama önemli eksiklikler.

Hani hep diyoruz ya bizim topçular yetenekli ama taktik, teknik bilgi eksiklikleri var diye. Bunun en büyük örneklerinden biridir Engin.
niye?

saçini kestirdiginden beri daha fazla sempati duymaya basladim

Adam ama türkiyede futbolu ögrenmedi ki.

Arminia Bielefeld´in gelmis gecmis en teknik oyunculardan biri olarak cikti.Orda neredeyse bütün Bundesliga´nin gözüne batmisdi,ama gece hayatini cok kötü yasadi.Gencliginde bu adam hapishane´ye düsmedigine sükür etsin.

Almanya´da ne kadar yetenekli olsanda,böyle seylere göz yumazlar.Iste ordan Maltepespor´dan Genclerbirligine kadar yükesldi.Ve orda neler yaptigini hepimiz (gencler haric) biliyoruz.Nerde oynasa takimin en teknik oyunculardan biridi,ama sorunlu oyuncuydu Engin.

Altyapi,taktik sorunlari felan yok.Engin pas atiyorsa,riskli pasi atar.Riskli pas´i atma ihtimali yoksa,topu ayaginda tutar.Bence burda kötü birsey yok.Takim daha iyi oynamaya baslarsa (Elmander´in yaninda,en az onun seviyesinde olan bi forvet,diger kanatta iyi bi Kanat oyuncusu),Engin´in pas tercihleri daha iyi olur.

Teknik ve mücadeleyi Türk futbolunda su ana kadar ancak 2 kisi Engin gibi birlestirdi.Biri su an yardimci antrenörümüz Hasan Sas,Galatasarayin efsane oyuncularindan biri ve türkiyenin gelmis gecmis en iyi kanat oyuncusu,digeride Arda Turan,su anki en iyi türk futbolcusu Selcuk Inan´la.

olm engin baytar rezalet oynadi neden bahsediyonus. tek olumlu hareketi sayin bakanimizi islerken sabriye yaptigi asistti. sayin bakanimisi izlerken golu goremedik ama onemli degil her saman sayin bakanimizi goremeyorus sonucta

En kötü maçında bile çok beğeniyorum bu adamı..

İsyan ediyor abi böyle adamlarla şampiyon olursun..

Bütün takıma bağırıp ilerde pres yapmak için yırtınıyorsa bir adam..

Ona tek kelime edilmez dayı..

Hele bir de yetenekliyse..

seviyorum bu deli oglani kim ne derse desin ondaki hirs anca tuncay sanli'de vardi

aynen ya,kötü de oynasa seviyom ben enkin i

Bi baktimda Engin bu sene 3 gol 7 Assistle oyniyormus.

Bu adam seneye kim gelirse gelsin,yine ilk 11de oynar ve oynasin.Ama lütfen sol kanatta oynasin,sag kanatta hep iceri katedip tempoyu düsüriyor.

En iyi maclarini zaaten ya sol acik´da yada orta sahanin göbende oynadi.

mücadele teknik iyi ama son paslarda çoğu zaman tercihlerinde hata yapıyor.

bugün gayet iyidin aslan, rakip zayif olsada paslarin cok iyidi :)

Takım olarak hücum bölümünde pek etkili olamadık. O yüzden belki biraz pasif kalmış olabilir. Ama oyunun defansif bölümünde harika işler yaptı..

Geri
Üst Alt