#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin'in göz yaslari sanirim herkesi duygulandirdi. Helal olsun sana aslan parcasi. Onun o halini görünce bende duygulaandim ve gözlerim yasardi. Umarim seneye de böyle devam edersin!

Bu arada Trabzon tayfasindan bir de Ceyhun Gülselam var. Bence o da adam gibi adam, iyi de bir ön libero. Ama Fatih hoca pek kullanmadi. Bence daha fazla oynamayi hak ediyor.

Lan adam seviçten,o anın güzelliğinden,emeğinin karşılığını almış olmanın verdiği rahatlık ve hırsından kaynaklanan baskının vermiş olduğu stresten kurtulduğu için ağlarken fenerliler bizim takımın taraftarı diye yorumlamış bunu. Eee şimdi buna ne denir ? :D

Ben fenerbahçeliyim diye açıklaması varmış, oda fenerbahçe onunla ilgilensin diyeymiş.

Son günlerde duyduğum en tüyler ürpertici söz. Bu insanlara bakıp halimize şükredelim arkadaşlar.

Bu sezonun en büyük sürprizlerinden biriydin gerçek anlamda bir jokerdi hücum savunma mevki demeden her yerde görev aldın sonuna kadar mücadele ettin senin gibi oyuncu az bulunur helal olsun Engin..

Ben fenerbahçeliyim diye açıklaması varmış, oda fenerbahçe onunla ilgilensin diyeymiş.

Son günlerde duyduğum en tüyler ürpertici söz. Bu insanlara bakıp halimize şükredelim arkadaşlar.

ama engin bize gelmeden önce fenerli deniliyordu hatta fm'de bile favori takımı fenerbahçe diye belirtiliyor ama bunlar önemli şeyler değil hakan balta da mesela beşiktaşlı ama çatır çatır oynuyor biz beğenmesekte..

Kendisinden sezon başı hiç bir şey beklenmiyordu. Çok şey kattı. Sezonun en önemli isimlerinden biridir o yüzden.

Aynı önceki sezon "Serdar Özkan" gibi ya tutarsa diye alınmıştı. Özellikle zor zamanlarda takımın dikine dripling yapan adam eksiğini kapatarak, sağda da solda da gerektiğinde ortada da verim vererek büyük övgüyü haketti.

Aldığı para helal mi ? Anasının ak sütü gibi helal.. Delibaytarım benim :) Senin gibi 2-3 adam daha kazandırmak lazım takıma =)

[video=youtube;UHD7JUXRtSI]https://www.youtube.com/watch?v=UHD7JUXRtSI[/video]

Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti diye ağlıyormuş!!!!!! :mad:

gözyaslarına kurban olayım lan,adamsın adam

Lugano'yla engini aynı kefeye koyan bir zihniyet... Neyin kafasını yaşıyor acaba? Engin'in ne zaman Lugano gibi bir hareketini görmüş çok merak ediyorum

altıma işedim gece gece şimdi git abdest tazele işin yoksa

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] Şampiyonluk Geliyor - 13.05.2012 13:46[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

engin baytar fanatik fenerbahçeli kuzenimin arkadaşı bana söylediğinde çok şaşırmıştım ama şimdi daha iyi anladım

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Lunatic - 13.05.2012 23:24[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Engin sadece sahada futbol agresifliğine bürünen bir futbolcudur.

Emre‚ Lugano gibi..

Ama bir Ayhan‚ Emre Aşık değildir.

Anlatabilmişimdir sanırım.

Ama yine de şaşırdım bu açıklamalarına; böyle bir ortamda böyle bir anda bu şekilde konuşmak‚ tebrikler.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Panzer1907 - 13.05.2012 20:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TR]

[TD]
bos.gif

Engini şahsen tanıyorum Almanya dan. inanılmaz saygılı ve iyi bir çocuk. Sahada bazen raydan çıkıyor ama inanın şahsen tanısanız çoğunuz sever.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]