#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin'in çocuğu olmuş.Allah analı babalı büyütsün :)

palmbeach ‏@jamnn58

@ftw1905 engin baytarin arkadasindan haber aldim. evvel gün burda, bielefeld deykene baba olmus. gözümüz aydin

1 yasında kızı vardı zaten,bu cocuguda saglıklı olsun,ugurlu gelsin enkin e

Bu adamı bir tek ben mi beğenmiyorum?

Tamam koşuyor hırslı filanda, bal yapmayan arı bence.

Engin'in koşup, mücadele etmesi Melo ve Selçuk'u çok rahatlattı orta alanda bu sezon. Daha önce oynadığı takımlarda da hırslı bir kimliğe bürünmüştü ama hiç bu kadar koştuğunu hatırlamıyorum.

Herşey gol asist değil, şampiyonluktaki büyük emeğini kimse yadsıyamaz.

İlk maçlarında 60. dk da dili dışarı çıkıyordu. Kondisyonunu da arttırdı. Çok yararlı oldu çok.

Umarım kontratında bi iyileştirme yaparlar. Hakettiğinin altında.

Çok fazla koşması iyi ama Avrupayı düşünen Galatasaray için güzel bir yedek olur

ben de çok beğenmiyorum

tamam koşuyo hırsını ortaya koyuyo ama

oyun görüşü dar

kafasını kaldırıp bakan adam tipi değil

bu sene idare etti

ama seneye yedek olmalı

hayır

elmander ve baros 9ar asist yaptı

riera ve engin 7şer asist

asist sayısını transfermarkt sitesine bakarak söylemeyin bence, barosun o 9 asistinin çoğu penaltı veya gol olan frikik yaptırması falan, hatta 3-0 kazandığımız ankaragücü maçında kendisinin gol yaptığı penaltıyı yaptırdığı için kendine asist yapmış sayılıyor o siteye göre :asd:

asist sayısını transfermarkt sitesine bakarak söylemeyin bence, barosun o 9 asistinin çoğu penaltı veya gol olan frikik yaptırması falan, hatta 3-0 kazandığımız ankaragücü maçında kendisinin gol yaptığı penaltıyı yaptırdığı için kendine asist yapmış sayılıyor o siteye göre :asd:

hadi ya :asd:

ben de diyorum bu baros ne ara 9 asist yaptı

4-3-3 de Selçuk Melo Engin süper olur

Penaltı yaptırmak asist gibi bir şey ama sonuçta. Her attığımız gol olduğundan katkısı oluyor golde.

Fatih hocanın yarattığı bir eser de Engin dir. Ankara da görev yaparken çok izledim aşırı yetenekli ama deli bir oyuncuydu. GS de nispeten akıllandı. İnanılmaz oynadı. Helal olsun inşallah böyle devam eder. Oynasın oynamasın Ruh katar ve savaşır.

hani her bir şeyi yaparsın son bir rütuş kalır ya... he onu yapamıyor

Umarım şu kalan maçlarda oynar Engin Milli Takım'da yoksa Abdullah Hocanın takıntısı olduğunu düşünmeye başlıcam..

Geri
Üst Alt