#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Hamit'i keşke almasaydık mı? :ays: Nereden geliyorsa böyle şeyler aklınıza anlamıyorum ya. Yaptığımız en iyi transferlerden biri olacak..

Hamit'i keşke almasaydık mı? :ays: Nereden geliyorsa böyle şeyler aklınıza anlamıyorum ya. Yaptığımız en iyi transferlerden biri olacak..

Bana Hamit´i anlatmaya gerek yok.

Hamit tabi iyi oyuncudur ama hic de aradigimiz tarz oyuncu degil.

Sag kanat´da Engin´i tercih ederim.

Üclü orta sahanin göbeginde oynayamaz, gercek Futbol oyunlara benzemiyor. Hamit kariyerinde 3-4 mac o bölgede oynadi.

Sag bek´de oynar. Ama orda Eboue var.

Yada Real Madrid gibi bi takimda Joker gibi her mevkide oynar.

Mevkisi olmayan orta sahada oynadı..

Birkaç pas hatası oldu ama özünde aşırı mücadeleci fakat mücadele gücünü arttırdıkça yeteneklerine kondisyon kalmayabiliyor fakat Engin ilk 18 de olmadan da benim içim nedense rahat etmiyor..

Lazio macinda Engin oyundayken baski, pas trafigi hersey vardi. Engin ciktiktan sonra takim komik durumlara dustu. Cok buyuk topcu cok. Ama taraftar arasinda fazlasiyla kucumseniyor.

Lazio macinda Engin oyundayken baski, pas trafigi hersey vardi. Engin ciktiktan sonra takim komik durumlara dustu. Cok buyuk topcu cok. Ama taraftar arasinda fazlasiyla kucumseniyor.

aynen bunu göremeyen adam ya kördür ya da futboldan anlamıyordur bu böledir yani

Bu sezon icin Engin'i kadrolarina yazmayanlari ve sirf ismi icin Hamit'i yazanlari gorecegiz.

[video=youtube;UwtZ8tWJTQ0]https://www.youtube.com/watch?v=UwtZ8tWJTQ0[/video]

Adam harika oynadi sakatlanana kadar. Igne deliginden muthis iki golluk pas atti bugun. Her zaman ki hirsi ve mucadelesini yazmiyorum bile. Ama tek bir mesaj yazilmamis.

Taraftarin bu adami el ustunde tutmasi ve ilgi gostermesi icin illa senede 3 milyon Euro mu kazanmasi gerekiyor anlamiyorum ki.

Anlaşılan tatilde pek çalışmamış. Bir ay sonra istenilen düzeye gelir gibi.

Adam harika oynadi sakatlanana kadar. Igne deliginden muthis iki golluk pas atti bugun. Her zaman ki hirsi ve mucadelesini yazmiyorum bile. Ama tek bir mesaj yazilmamis.

Taraftarin bu adami el ustunde tutmasi ve ilgi gostermesi icin illa senede 3 milyon Euro mu kazanmasi gerekiyor anlamiyorum ki.

Bizimkiler yetenegi felan görmezler isime bakarlar.

Engin Genclerbirligi, Trabzonspor takimlardan geldi diye cogu kisi takmiyor.

Geçen sezon da en başlarda 90 dkyı kaldıramıyodu, düzelir 2-3 haftada

tek kelimeyle harikaydı necatiye attıgı pas ve o pozisyonun mimarı maçtaki en güzel organizasyondu

Caner var ya o yeter :).

Ulan Engin gibi bi orta saha oyuncusu yok Türkiyede.

Arda´nin hizli ve Nuri´nin cevik versiyonu.

Gökhan Töre´nin beynini kullanan versiyonu.

Ama adamin adi cikmis 9a inmez 8e.

Bence Hamit'i almış olmamıza rağmen Engin bu sene sıklıkla forma şansı bulacaktır. Kaliteli bir orta sahamız.

Geri
Üst Alt