Cevap: #50 Engin Baytar
Engin bi büyük takimin tribününden gelse veya büyük miktarli bi yabanci olsaydi millet ona tapardi.
Simdik ligimizi, Galatasaray´i tanimayan biri gelip bi kac macimizi izlese ilk önce Amrabat, Selcuk, Melo ve Engin gözüne batar.
Gecen seneki statik takima topsuz oyunuyla öyle bi hareketlik getirdi ki, Arda´nin gidip Engin´in geldigine sevindim sonradan.
Futbolda hiz, calimlar, sutlar, paslar hepsi bos. En önemlisi TOPSUZ OYUNDUR.
Topsuz oyun derken deli dana gibi cok kosmayi kastetmiyorum. Baris, Caner gibi mesela.
Stoch, Burak, Amrabat veya Engin gibilerini kastediyorum.
Mesela gecen sene Almanyada iki takim futbollariyla bütün futbolseverlerin zevkle izledigi takim oldular.
Biri Dortmund digeride Gladbach. Bayern gibi sirf Robben, Ribery ve Gomeze güvenerek oynamiyorlar, ondar yapar hesabi ayni bizdeki gibi son senelerde, Arda, Keita, Baros, Kewell var ondar yaparlar.
Gladbach gecen sene Lucien Favre sayesinde topsuz oyununu öyle bi gelistirdi ki, o vasat kadrolarinla (vasat degilde ama kesinlikle bi top5 kadrosu degildi, sonunda 3 oldular) ragmen müthis bi performans sergilediler.
Dortmundu zaaten biliyoruz. Zaaten Nuri Dortmund´da neden böyle iyidi? Kagawa, Götze, Großkreutz, Lewandowski, Schmelzer, Pizcek, Barrios vs.. bundarin topsuz oyunlari baya iyi üstünede futbolu iyi biliyorlar. Nuri bi yere pas atsa hemen takim arkadasi cikip topu kontrol eder o derece.
Bizdede gecen sene tam tersiydi. Topu al, pasi ver, durdugun yerde bekle.
Elmander, Engin, Melo ve Eboue haric hickimse hareketli degildi. Selcuk zaaten pasör biri, Nuri gibi.
Ama neyse mhanuel vhernantezzz calimlarina hayran olmaya devam edin.