#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Kötü futbolcu yazmış mıyım oku bakayım. Karabük, Gençlerbirliği, Mersin gibi takımlarla 28 hafta maç yapacağız.

Bir futbolcunun maçta yaptığı 10 olumlu hareketi görmezden gelip, buraya 2 olumsuz hareketini yazmak kötü niyettir, başka birşey değil. Herşeye muhalefet olan insan türleri heryerde olduğu gibi burada da mevcut, amaç dikkat çekmek.

Ne alaka kardeşim bikaç sayfa geriye bak adamı göklere çıkarmışlar ben de eksik taraflarından bahsettim.

Korkudan dolayı eziklik kompleksi, burnundan kıl aldırmamak gibi şeyler Galatasaray taraftarına yakışmaz.

"Maçta 20 pas hatası yapan adamı Zidane yaptınız, Cl'de ezerler" yorumu kötü niyetli bir yorum. Oynasın görelim eziliyor mu, yoksa aynı katkıyı orada da veriyor mu? Bu takıma zamanında Ahmet Yıldırım kazması bile katkı verdi Avrupa maçlarında, Engin niye veremesin?

Engin'in geçen sezon en iyi oynadığı maçlar belki de Fenerbahçe maçları. Fizik olarak çoğu oyuncudan daha diriydi, yaptığı presi özellikle herkes yapamaz, kaldı ki topları da olumlu kullandı hep. Öyle 20 pas hatası falan yapmadı. Engin'i İniesta diyerek abartanları eleştiren, 20 pas hatası diyerek yerin dibine sokuyor.

başkan da bugün gaz konusunda ne kadar iddialı olduğunu belirtti

Görüyon mu sen Engini milleti birbirine düşürdü

Yani aklinca laf soktugunu dusunup bos isler pesinde oldugunu anlatmak istiyorsun?

Bu arada yas kisminda 32 yaziyor. Belki duzeltmek istersin diye vurgualamak istedim.

Ben senin bu oyunculara olan fazla begenine deginerek takildim, ama sen nereye cektin olayi, sandigimdan akilliymissin gibi bos bir laf ediyorsun, gulup gecilecek bir yoruma. Cevap verilince de uste cikmaya calisiyorsun, gereksiz degil mi?

Bu kadar kibirli olma.

Engin'in sadece mental eksiklikleri var onun haricinde fiziğide tekniğide gayet iyidir. Bazen pas atılacak yerde çalım yapar , çalıma gitmesi gereken yerde zorlama pas yapar.

Geri
Üst Alt