#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

buralar antuya döndü iyice

adam çıkıyo sportmenliğe aykırılığın kitabını yazıyo

hala gelmişler sahip çıkıyolarmış

şikeyi savunan aziz bize b.k attı

siz de emre b.ye b.k atarak engini aklamaya çalışıyosunuz

ne farkımız kaldı

Bence destek olmalıyız, uzun bir süre ceza alacak gibi duruyor belki ama. Ligde zaten biz bu işi götürürüz. Önemli olan CL maçları için Engin bize gerek.

Bi anlık kriz sonucu yaptı o saçma hareketi. Emre gibi biraz uyanık köylü olsaydı hiç bu kadar gündem olmazdı. Hakemi iteceksen emre abin gibi kollarını arkaya atarak göğsünle ittireceksin kart bile yemeden yırtacaksın. Artık 10 maç ceza yesen de dillerden düşmezsin engin geçmiş olsun.

Bir miktar para cezası dışında verilecek birşey yok.

Bu adam kendi hakkını degil bizim hakkımızı ararken atıldı.

Zaten birkaç maç ceza yiyecek. En büyük ceza bu böyle hırslı futbolcular için.

Sahip çıkılmalı. Asmayınız, kesmeyiniz.

bizimkiler para cezasi falan vermezler, vermemeliler ayrica

cunku adama tff den zaten cok sert bir ceza gelecek, bu kesin

Aranızda devre arası olduktan sonra Engin ikinci yarı atılmayacak diye düşünen var mıydı ? Engin bu zaten. belliydi atılacağı çiftten gitmedi, direkt yedi.

Engin'in kırmızı kartı, net Fatih Hoca'nın hatasıdır.

Ben de tam olarak bunu ifade etmeye calisiyorum.

Engin bu, fisek gibi bir adam, hirsi cogu zaman aklinin onune gecebiliyor, yapi de, huy de, ama boyle.

Gecen sene iyi giderken burda kellesini isteyen herkesten fazla elestiriyordum, ama simdi asip kesmenin anlami yok.

Arizali oldugu tescilli, Fatih hoca konusmustur devre arasinda kesin, sakinlik sozunu almistir, yapmadiysa da bir nevi

hata denilebilir, cok yuklenmeye gerek yok kimseye, yakaya yapismisken kafa atsa hem sevinirdim hem kizardim.

Geçen seneki şampiyonlukta verdiği katkıdan sonra bu sene nasıl yedek kalır diye düşünüyodum ama kendi kaderini kendisi tayin etti malsef.

Maç içersindeki sinirle olabilecek bişey fazla büyütmemek lazım, medya yeterince üstüne gidecektir kaldıki TFF de aynısını yapacak. Kendi adamıımıza düşerken bir tekmede biz vurursak yakışık alacağını düşünmüyorum. Oldu bitti deyip kapatalım gitsin.

Engin Baytar geçen sene bir maç dışında İmparator'un sayesinde kendisini tuttu ve takıma üst seviyede katkı sağladı.Bugün yeni bir sezona yelken açtığımızda forma rekabetinin üst seviyede yaşanacağını düşünürsek formayı kaybetme ihtimalinin stresi ile Engin bu sezona dezavantaj ile başlayacağı yadigardı.Ama iyi bir Engin Baytar mücadelesi ve azmi ile bu takımda her zaman başrol oynayacağından eminim.Ancak bugün maç içerisinde yukarıda vermiş olduğum analizin yanında rakip takımın ismi Kuyt'ın da tahrikiyle kendisine (zaten zaafı olduğu bir gerçek) cezayı kesmiş oldu.İmparator'un deyimiyle "oyuncu kaybetmek kolay,kazanmak zordur" diye Engin'i kolay kolay kaybedeceğini zannetmiyorum ancak Engin'in geçen sene olduğu gibi yüksek konsantrasyon ile eline geçen GALATASARAYLILIK RUHUNU elinden kaçırmaması gerek.Unutmasın ki;Galatasaray'ın ona ihtiyacından çok,onun Galatasaray'a ihtiyacı vardır...

Hakeme yaptığı hareketi agresifliğini v.s eleştirmiyorum.Ben olsam belki o sinirle birde kafa atardım hakeme.Benim kızdığım tek bir şey var engin konusunda topu ayağına aldığı zaman 5-10 saniye geçmeden çıkarmıyor ayağından zaten o gün performansı iyi değilse genelde agresif oluyor umarım aldığı cezayı çekersen aklını başına toplar

[video=youtube;bt94lyS8IOk]https://www.youtube.com/watch?v=bt94lyS8IOk[/video]

Valla maç anında kızmıştım ama şimdi düşününce, maç anında elle temas sonrası golden sonra ben de çok sinirlenmiştim.

Kim bilir belki biz de olsaydık kendimizi o an tutamayabilirdik.

Tabi kendisi bir Galatasaray futbolcusu olduğu için daha dikkatli olmalıydı, takımı 10 kişi bırakmak büyük bir rezalet, ama tahminimce kendisi de o andan birkaç dakika sonra pişman oldu

Sahip çıkmak lazım,zaten herkes üstüne gidecek

Ben Engin Galatasarayımıza geldiği zaman çok kızmıştım ama geçen sene oynadığı oyunu görünce yanıldığımı anladım.Engin bizim Emre Belezoğlumuz olsun.Ne olur sanki?Adam her maçta böyleydi ama Fener ona hep sahip çıkıyordu.Bizde Engine sahip çıkalım.Hagi hakem dövmedi mi?Sergen yapmadı mı?Engin ve onun gibi yıldız oyuncular bazen problem yaratabilirler ama fenerli medya gazına gelip bizde harcamayalım onu.İlk maçta stad Engin diye inlemeli

Forumdan bir kac kisi, havaalanina gidip omuzlara aldi galiba. Surda savunanlara da, havaalaninda omuzlara alanlara da vah ki ne vah. Tam antu kafasi sahibiler, niye fenerli olmamislar acaba..?

Havaalanında omuzlara alınmıs diyor TribünDergi. Taraftarın sahip cıkması güzel, camiadan da aynı seyi bekliyorum.

Ben Engin Galatasarayımıza geldiği zaman çok kızmıştım ama geçen sene oynadığı oyunu görünce yanıldığımı anladım.Engin bizim Emre Belezoğlumuz olsun.Ne olur sanki?Adam her maçta böyleydi ama Fener ona hep sahip çıkıyordu.Bizde Engine sahip çıkalım.Hagi hakem dövmedi mi?Sergen yapmadı mı?Engin ve onun gibi yıldız oyuncular bazen problem yaratabilirler ama fenerli medya gazına gelip bizde harcamayalım onu.İlk maçta stad Engin diye inlemeli

yok renkdaş emre ve emrevari kimseye sahip çıkmayalım emre ve türevleri futboldan silinmelidir

hele bizim emremiz olsun lafını hiç yakıştıramadım bizim de emremiz olursa onlardan ne farkımız kalır

Valla açık konuşmak gerekirse, kupayı alamasaydık çok kızardım. Çünkü öyle bir dakikada gördü ki kartı, maç gidip geldi. Yine de Scott Piri'ye dua etsin. Takım 10 kişi de kalsa, dimdik ayakta kaldı. Gereken konuşmalar yapılıp, cezası ne ise verilecektir.

Engin hata yaptı evet ama Engin bizden biri. Onun sahadaki özverisi, mücadelesi yeter. Engin ne olursa olsun kaybedilmemeli. O sahada hakemi tutup götürdü eminim ben olsam ağız burun dalardım. O yüzden seni seviyoruz be Baytar.

Forumdan bir kac kisi, havaalanina gidip omuzlara aldi galiba. Surda savunanlara da, havaalaninda omuzlara alanlara da vah ki ne vah. Tam antu kafasi sahibiler, niye fenerli olmamislar acaba..?

Önceleri bizleri döve döve yeniyorlardı.. saldırmadıkları oyuncularımız kalmadı.. Lincoln-Arda-elano dayak yiye yiye bir hoş oldular...

Bundan sonra herkes aklını başına alacak hakemi de futbolcusu da.. susan kafasını yere eğen dayak yiyen biz olmayacağız...

Engin'in her türlü arkasındayız.. Az bile yaptı..

Oyunu dengelemek için elinden geleni yaptı Engin'de patladı...

Kırmızı kart öncesini dikkatli izleyin.... Hakemin nasıl engin'i dikizlediğini görürsünüz.. atmak için bekledi bekledi... Engin'de sinirlerine hakim olamadı...

Önceleri bizleri döve döve yeniyorlardı.. saldırmadıkları oyuncularımız kalmadı.. Lincoln-Arda-elano dayak yiye yiye bir hoş oldular...

Bundan sonra herkes aklını başına alacak hakemi de futbolcusu da.. susan kafasını yere eğen dayak yiyen biz olmayacağız...

Engin'in her türlü arkasındayız.. Az bile yaptı..

Oyunu dengelemek için elinden geleni yaptı Engin'de patladı...

Kırmızı kart öncesini dikkatli izleyin.... Hakemin nasıl engin'i dikizlediğini görürsünüz.. atmak için bekledi bekledi... Engin'de sinirlerine hakim olamadı...

Olsaymis.

Geri
Üst Alt