#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

'emre belözoğlu'da yapıyodu buda yapsın nolcak' dememek lazım emre b. türk futbol tarihinin hatta biraz daha fazlası türk spor tarihinin en büyük ayıbıdır, faciasıdır, en fazla küfür yiyen vs... vs... oyuncusudur. Onu örnek gösteriyosak vay halimize!!! 2 yanlış bir doğru etmez.

Engin'in yapığı yanlıştır, yaptığı hareketi desteklemek o daha büyük yanlıştır.

Engin konusuna sirf hakkinda ne tarz elestiriler yapilmis diye bakmak icin girdim. Cok agir elestiriler aldiysa, adami hemen asmayin falan yazacaktim.

Omuzlara alinip, kahraman ilan edilmis meger. Keske hakemi dövseymis.. Görmeseydim keske bu yorumlari, utandim. Antu'ya falan mi girdim dedim bir an..

Bir daha da Engin Baytar basligina ugramam zaten.

Uğramaman dileğiyle zaten. Oyuncusunu korucak adam lazım bize asıcak değil. Hadi bay bay sana.

Herkesin GALATASARAYLILIĞI KENDİNE....

Biz Engin'in arkasında duralım siz yemeye çalışın...

Hagi Erol Ersoy denen satılmış hakeme tükürdüğünde de Hagi'nin arkasında durduk... neden ? Galatasaray'ın hakkını yiyordu..

Cüneyt'in kime hizmet ettiği apaçık ortada... o da Galatasaray'ın hakkını yemeye çalışıyordu..

Engin'i tahrik etmeyecekti..

Erkek dediğin adam 2 şey için cinayet işler.

1- Namusu

2- Ekmeğiyle oynandığı zaman

Engin sahada hakkını aradığı için kötüyse, kakaysa .. Ben sizin gibi taraftar istemiyorum açıkcası. Transfer budalaları , galibiyet sevdalıları.

He şimdi şu boyutu da var olayın..

Emre B. nun yaptığı çirkefliklerde biz klüp olarak TFF den ceza talep ettik mi ? Bastırdık mı lobimiz varken ? Bastırmadık tabiki kimsenin işine karışmadık. Emin olun yarın Pazartesi ve ilk iş günü. Bunlar hazımsızlığından ve TFF nin şuan ki büyük fenerli lobisinden faydalanarak Engin' e verilebilecek ağır cezaları isteyecekler. Muhtemelen de olacak. Engin 6-8 arası ceza alacak. Alsın.. Hakketti. Ama Cüney-it daha fazlasını hakketmediyse bende artık Engin'in başlığında Engini savunma gereği duymuyorum. Engin Can'dır. Sahadaki bizdir.

Opsiyonel : Engin'in kellesini isteyenler Transfer forumunda çilek muz kivi tartışabilirler.

Yaptığı yanlıştı, desteği kesmeyeceğiz tabiki ama iyi ki yaptı demek te enginin ayıbına ortak olmaktır. Hakemin taraflı maç yönettiğini düşünmüyorum iki tarafa da hatalar yaptı. Futbolcu dediğin sinirlerini tutmak zorunda.

Emre B. nun yaptığı çirkefliklerde biz klüp olarak TFF den ceza talep ettik mi ? Bastırdık mı lobimiz varken ? Bastırmadık tabiki kimsenin işine karışmadık. Emin olun yarın Pazartesi ve ilk iş günü. Bunlar hazımsızlığından ve TFF nin şuan ki büyük fenerli lobisinden faydalanarak Engin' e verilebilecek ağır cezaları isteyecekler. Muhtemelen de olacak. Engin 6-8 arası ceza alacak. Alsın.. Hakketti. Ama Cüney-it daha fazlasını hakketmediyse bende artık Engin'in başlığında Engini savunma gereği duymuyorum. Engin Can'dır. Sahadaki bizdir.

Opsiyonel : Engin'in kellesini isteyenler Transfer forumunda çilek muz kivi tartışabilirler.

Lüzümsuzluğun alemi yok kendine hakim olamayacak ve bu yüzden ezeli rakibime kupa hediye etme riskine girecekse aramasın hak istemez.Çarşıya tinerci diye kızarız ama seninde ozihniyetten pek farkın yok anlaşılan önce efendi olacaksın sahada hak aramak futbolcunun değil yöneticilerin işidir.

Galatasaraylilik buysa, ben yillardir yanlis takimi tutuyorum galiba..

İstedigin takimi tutubilirsin

Galatasaraylilik hagi bulent korkmaz hasan sas fatih terim gibi hirsli futbolcularin ve antronurunun son 20 yilda turkiyenin en basarili kulubu yapan hirsdir kisacasi galatasaraylilik budur

Begenmeyen kuslarin takimini tutabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lüzümsuzluğun alemi yok kendine hakim olamayacak ve bu yüzden ezeli rakibime kupa hediye etme riskine girecekse aramasın hak istemez.Çarşıya tinerci diye kızarız ama seninde ozihniyetten pek farkın yok anlaşılan önce efendi olacaksın sahada hak aramak futbolcunun değil yöneticilerin işidir.

Tamam reiz. Sende haklısın Engin'i yarından tezi yok a2 takımında idmanlara çıkaralım. Hakkımızı gerektiği gibi aradığı için OK.

Size bir hikaye anlatayim mi yegenler? Ama dut gibi kala kalmayin karsimda, kapis?

Ne demek fenerbahçe lobisi yerim fenerbahçenin lobisini ülkede en fazla taraftara sahip olan kulüp Galatasaray, yeter artık her türlü yardımı veriyorlar fenere şike pisliklerini bile temizliyor siyasi iktidar en son ırkçılık yapan oyuncular emre belözoğluna da 2 maç giibi komik bir ceza verip İspanyaya yolladılar başlarım böyle işe.

yaptığı affedilir gibi değil.su an küfür yemiyorsa kupaya dua etsin.bu adam uslanmaz.gecen senede aynı bku yapmıştı sivas maçında maçı veriyorduk nerdeyse

Sen galiba tff'deki fenerbahçelilerin sayısını bilmiyorsun. araştır öyle yargıla. Engine minumum 6 maç verecek pislik şikeci ziyniyet..

Adana Demirsporlu Erol ile hocanin hikayesini bilen var mi?

"Sejdic penalti kaciriyor. Adana Demirsporlu Erol ise penaltiya sevinerek ellerini cirpiyor. Bunu farkeden kaptan Fatih gidip Erol'a kafayi yerlestiriyor."

Allah'tan internet yokmus o zamanlar.

2w6t8iv.jpg

Adana Demirsporlu Erol ile hocanin hikayesini bilen var mi?

"Sejdic penalti kaciriyor. Adana Demirsporlu Erol ise penaltiya sevinerek ellerini cirpiyor. Bunu farkeden kaptan Fatih gidip Erol'a kafayi yerlestiriyor."

Allah'tan internet yokmus o zamanlar.

2w6t8iv.jpg

1997 yilinda internet olsaydi sozde galatasaray taraftarlari hagiyi ilk yilinda a2 takimi yollarlar federasyondan 150 mac ceza almasi icin mail yagmuruna tutarlardi

Allahdan o zaman internet yoktuda uefa kupasi ve super kupa smpiyonu olduk o donemde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen galiba tff'deki fenerbahçelilerin sayısını bilmiyorsun. araştır öyle yargıla. Engine minumum 6 maç verecek pislik şikeci ziyniyet..

Zaten çifte standartın babasını yapıyorlar ırkçı emre belözoğluna 2 maç ceza verdiler vallahi kıyamet kopar öyle 6 maç falan ceza gelirse

Geri
Üst Alt