#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Erkek dediğin adam 2 şey için cinayet işler.

1- Namusu

2- Ekmeğiyle oynandığı zaman

Engin sahada hakkını aradığı için kötüyse, kakaysa .. Ben sizin gibi taraftar istemiyorum açıkcası. Transfer budalaları , galibiyet sevdalıları.

Bu nasıl bir kafadır nasıl bir holiganizmdir yahu. Şu olayı ekmek namus davasına getirdin cinayete bağladın ya amacın ne senin? Senin ne farkın var sahaya dalıp polis döven fenerliden? Provakatörlük yapıyorsun burada. Galatasaraylılık bu diyorsun anarşi lazım diyorsun. Hadsizlik yapma. Senin Galatasaraylılık anlayışına yazıklar olsun.

Oyuncumuza sahip çıkmamız lazım. Yıllarca Emre Beleşoğlu'nu kollayanlar bize etikten, ahlaktan bahseder olmuş. Kaldı ki o hareketi yaparken de haklıydı, içimin yağları eridi resmen.

Rezilsin ya yakışmıyorsun Galatasaray'a hiç. En kısa zamanda gitmen dileklerimle..

[video=youtube;mnUmT5TbVoo]https://www.youtube.com/watch?v=mnUmT5TbVoo[/video]

bazen gider bazen atar seviyoruz seni Engin Baytar

Rezilsin ya yakışmıyorsun Galatasaray'a hiç. En kısa zamanda gitmen dileklerimle..

Yahu necisiniz siz ya.

Avatarında ki adamda hakeme tükürdü,uefa finalinde sinirini kontrol edemeyip kırmızı yedi.

O da mı yakısmıyordu Galatasaray'a

Yok birader medyanın onun bunun gazına nasıl bu kadar geliyorsunuz anlayamıyorum.

Yaptığının doğru olup olmadığını bir kenara bırakırsak;

Engin'in bir dakika bile ceza almaması gerekir.

Talimatlarda ne diyor;şikeye teşebbüs eden düşer. Elalem şike yapıyor,en ufak ceza gelmiyor. Kimse çıkıp ayıp ettiler demiyor.

Ama Engin hakeme saldırınca manşetlerden indirmiyorlar.

Yahu tamam hepimizin icinde hakeme dalmak var ama futbolcu bunu yapmamalı,sonucta takımına zarar veriyorsun.

Ama bir hata yaptı diye de asılmamalı.Keza Engin en yürekli oyuncularımızdandır.

1 maçla adam harcamaya ne kadar meraklısınız. Yaptığı hareketi tasvip etmiyorum ama hemen asıp kesmeye gerek yok.

İki sene önce amatörde oynarken deplasmana gitmiştik, bizim stoper aynı Engin gibi hakemin hatalı bir kararı sonrası yanına giderek,senin mesleğin ne?Egonu mu tatmin ediyorsun hocam burada demişti sonra yemişti kırmızıyı
111111111111.gif
Bence Engin de buna benzer bir şey dedi. Küfür ettiğini zannetmiyorum.

Ah Engin ah...

Kendini bitirmek mi istiyorsun, zaten adın çıkmış dokuz, baksana işine be kardeşim. Şimdi bir ton ceza alacak ve bütün medya çullanacak üzerine:(

Aynısını Hagi de yaptı, ona da gitsin dedik mi? Engin, geldiğinden beri terinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Ama kanı hızlı akıyor adamın, bazen kendini frenleyemiyor. Sonra da en çok kendi üzülüyor. Aslında ben hiç de kızmadım dün. Zira o pozisyonda ben olsam Cüneyt'i kimse elimden alamazdı. Gözünün önünde oldu pozisyon, başka zaman öbür kaleden görür pozisyonu.

ya bu engin kim ki hagiyle kıyaslıyosunuz

vasat bi türk futbolcu

hayatında en başarılı olduğu dönem geçen seneydi onda da 6-7 asist anca yapmıştır

hagi güldür dikenine katlanırız

ama bu adam takımda yedek konumunda bi adam

bi kere yaptı ne olcak diyosunuz trabzonda da defalarca yapmadığı kalmadı ondan önceki takımlarından da hep disiplin sebebiyle yollandı

geçenlerde biriyle tartışmıştık da bakmıştım her takımda aynı naneleri yedi

idmana alkollü gittiği bile vardı

şenol güneşi bile çıldırttı

Bu final fb hariç herhangi bir takımla olsaydı Engin'e bu kadar kızmazdım. kupa mupa umrumda değil önemli olan feneri yenmemizdi ve Engin bunun olmaması uğraştı.

Tamam Engin yanlış yaptı da nereye 10 maç ceza veriyolar bu ülkede şikeye ceza yok ırkçılığa 10 maç verilmedi Engin e mi verilcek. Bi kerede silip atılcak oyuncu değil hata yaptı cezasını çeker büyütmeye gerek yok.

Bu final fb hariç herhangi bir takımla olsaydı Engin'e bu kadar kızmazdım. kupa mupa umrumda değil önemli olan feneri yenmemizdi ve Engin bunun olmaması uğraştı.

onu gectim bu hareketi CL macinda yapmiyacagi ne malum.. seytanin avukatligini yapiyorum hadi..

suanda maci kazandigimiz icin fazla tepki yok.. ondada bana gore Penalti karari agir bi karar.. ama Cuneyt herzamanki gibi iste.. icine etti macin..

herneyse.. Engin'in ilk 11 e girmesi artik zor gibi gorunuyor..

Aslanımızı tescillilere yedirmeyelim arkadaşlar. CL'de değil ama ligte çok ihtiyacımız olacak.

Geri
Üst Alt