#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

onu gectim bu hareketi CL macinda yapmiyacagi ne malum.. seytanin avukatligini yapiyorum hadi..

suanda maci kazandigimiz icin fazla tepki yok.. ondada bana gore Penalti karari agir bi karar.. ama Cuneyt herzamanki gibi iste.. icine etti macin..

herneyse.. Engin'in ilk 11 e girmesi artik zor gibi gorunuyor..

Yapabilir, kimse bilemez. Ama ben sahada hep bu tür adamlar görmek isterim. Yenilgiyi asla kabul etmeyen, hep isyan eden adamlar. Takımda da eninde sonunda bu karakter oturuyor. 10 kişi bile kalsa kök söktürüyor rakibine. Ujfalusi'yi aradık dün açıkçası o pozisyonda. Normalde Melo ve Engin'i çekip alıyordu hemen oradan.

olum sen aldırma bu taraftara kimleri asmadıki bu taraftar. hasan şaş ın 100000000000 kere kovulması lazımdı ozaman .. sen bize cok lazımsın en yetenekli Türk oyuncusundan birisini kaybetmememiz lazım...

Kırmızı kart konusunda Engin'e kızmıyorum. O kart Cüneyt'in işgüzarlığı. Ancak Engin'in maç sırasında yaptığı lüzümsuz abartılar çok canımı sıkıyor. Olur olmadık yerde kendisini yerlere atıp kıvranmacalar falan hiç yakışmıyor. İşin kötüsü o an takımın konsantrasyonunu da bozuyor. Bu huylarını da bırakırsa gerçekten takıma çok daha faydalı olacak.

Hata yapmış olabilir ancak kaybetmek çok kolay esas mesele iyi bir anlatım ile yaptığının yanlış olduğunun farkına varmasıdır ki muhakkak varacaktır farkına.

Ne olursa olsun uzun maç maratonunda Engin'e ihtiyacımız var..

fft99_mf2532784.Jpeg

Psikopat, psikopat, psikopat Engin Baytar!!!

Daha forma yüzü göremez kolay kolay.

Futbolunla konuşulsun başka birşeyle degil.

Savasci adam yenilmeyi kabul edemiyor, böyle futbolcularda gerekli takima.

fener formanı cıkar öyle gel o... çocuğu dediği rivayet ediliyor :yenieek:

5 mac TFF verir,5 macda Terim kadroya almaz,birazda para cezasi o zaman akillanir,aksi halde bu adam bizi böyle kritik maclarda daha cok yakar.Sadece oyununu oynasa 2000 kadrosunda suat gibi gördügüm bir elemandir kendisi,cok kosuyor,cok calisiyor,hirsli ama adam bildigin psiko.

Cüneyt Çakır'a kaç maç ceza verilecek peki ?

Yönettiği rezil maça; en az 3-4 maç dinlendirilmesi lazım bence. Yardımcısı olmasa daha da batacaktı.

Edit: &100 el var Cristian'ın pozisyonunda ki Engin çileden çıktı, ona itiraz etti. Çarpma olarak nitelendirenler olsa da, eline çarpmasaydı o top arkasına düşecek ve pozisyon gidecekti.

Gitsin! İyi oyuncu olabilir ama Galatasaray ruhuna ve kültürüne aykırı. Fatih Terim onu kadroya almaz.

Yanlış yaptı, herkes eminim çok sinirlenmiştir maçta.. Ben de ağzıma geleni saydım. Ama o kadar.. Cezası neyse çeksin dönsün aramıza..

Bu kadar çakalın, şikecinin, gerizekalının kum gibi kaynadığı bi durumda kimse kusura bakmasın da bi malın yakasını tuttu diye kendi topçumu dışlayacak değilim.

Yahu neymiş Galatasaray kültürü ? Gelene gidene ezilmek, her karara tepkisiz kalmak mı ?

Terim'in,taraftarın yapmak istediğini yaptı. Helal olsun.

Büyük adamsın.

Ayrıca Engin'i istemeyenler dünkü olayı karıştırmayın bari.

Kahraman ilan eden de, asılsın kesilsin diyen de uçlarda dolaşıyor, yaptı bir hata, cezasını çekecek, Allah'tan kupayı aldık, dersini çıkarır.

Adam alınırken de biliniyordu bu deli yapısı, tahammül edemiyor işte, bu onu haklı yapar mı, yapmaz, neredeyse bir çuval inciri berbat ediyor muydu, ediyordu, ama dediğim gibi geçti gitti.

Bu arada engin hakeme ne demiş de kırmızı görmüş bir bilgi var mı?

Geri
Üst Alt