#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

bu adamın her oynadığı maçtan önce birkaç seans psikoloğa gitmesi lazım

Pozisyonu tekrar izledim. Engin orda önce hakeme bir seyler söylüyor, sonra kirmizi kart körüyor. Karti gördükten sonra da hakemin yakasina yapisiyor.

Pozisyonu 50 kere izledim, hala Cüneyt, Engin'i atmak için aralık kolluyor diye düşünüyorum.

Küfür ettiyse kırmızıyı haketti bu kadar basit, ama kırmızıdan sonra hakeme yaptığı hareket kabul edilemez.

Bir anda silinecek bir oyuncu değil. Cezasını çeker ve kaldığı yerden devam eder. Zaten Melodan sonra yedek bekleyecekti. Süreci biraz hızlandırmış oldu.

Aynı benim karakterimde.reisi çok seviyorum.haksızlığa tahammül edemiyor.psiko:tiphat:

Engin Baytar: ''Cüneyt Çakır'a üzerindeki Fenerbahçe formasını çıkart'' dedim.

Ne kadar dpğru bilmiyorum

Dün gözümden tamamen düştü..

Tez vakitte gönderilmesini istiyorum..

Yaptığı terbiyesizlik,takım arkadaşına ettiği ihanet unutulucak cinsten değil..

Çok büyük terbiyesizlik yaptı adeta galibiyete sevinemedim o kadar sinirlendim ki maç bitti hala kızıyordum Engin'e..

Gerçekten Fatih hoca cezasını vermeli ya takımdan uzaklaştırılmalı ya da bir daha forma vermemeli..

İtiraz etmesini öğrenemedi daha. Az emre belezoğlunu izlese sarı kart bile görmeden hakemin ağzına tükürür.

Artık Engin bundan sonra bizde çok iyi bir yedek olur. Olması da gerekir bence.

madem hakemin yakasına yapışmayı göze aldın, ceza çekeceksin belli bari vurup indirseydin de yılların öcünü alsaydın. cüneyt çakır maçın içine etmeye çalıştı, fenerlilerin yaptığı bariz faulü es geçti sonrasında alexin vurduğu frikik doğdu ardından eli görmedi, penaltıyı görmedi vermeyecekti uyardılar, engin e kişisel olarak duyduğu kin var hekemin maç içinde çok belli azıcık psikolojiden anlayanlar bunu görebilirler. mesela enginin kasıklarını tutup yerde yuvarlandığı pozisyonda hakemin tepkilerine ve fenerlilerle diyaloguna bakın.

sinirine hakim olamıyor bu yüzden takımda olmasını istemem bunu önceden söyledim ama madem yapıyorsun bu işi tam yap be adam

engin bazı futolcular gibi parayı yada yatmayı düşünse hiçbir şekilde böyle tavırlasr sergilemez şimdi 4-5 maç oynamayacak buda ona maç başı primleri ve oynadığı sure olarak 200-300 bin tl kayba uğrayacak böyle bir adam bir anda silinmemeli bunu avantaja çeviricektir fatih hıca enginin yokluğunda yekta yada culionun şasn bulmasını bekliyorum melonun hazır olamdığını düşünürsek

madem hakemin yakasına yapışmayı göze aldın, ceza çekeceksin belli bari vurup indirseydin de yılların öcünü alsaydın. cüneyt çakır maçın içine etmeye çalıştı, fenerlilerin yaptığı bariz faulü es geçti sonrasında alexin vurduğu frikik doğdu ardından eli görmedi, penaltıyı görmedi vermeyecekti uyardılar, engin e kişisel olarak duyduğu kin var hekemin maç içinde çok belli azıcık psikolojiden anlayanlar bunu görebilirler. mesela enginin kasıklarını tutup yerde yuvarlandığı pozisyonda hakemin tepkilerine ve fenerlilerle diyaloguna bakın.

sinirine hakim olamıyor bu yüzden takımda olmasını istemem bunu önceden söyledim ama madem yapıyorsun bu işi tam yap be adam
doğukan tam yapsa 10 maç cezayer:) olurmu öyle şey

burada engini asan kesenler aynısını meloyada yaptınız riera olayında.

susun lan harbiden susun artık yeni Galatasarayı izleyeceksiniz bebeler. Sanki rakiplerimiz çok doğru adamlardan oluşuyorda adamlarımızı karalıyorsunuz. Ne ekerlerse onu biçecekler bu saatten sonra.

Dün maçı kaybetseydik burda onun yüzünden bir sürü kişi ceza alırdı. Maçı kazandık neyseki. Artık sinirini kontrol etmeyi öğrensin.

ah engin ah hereşy senin için güzel giderken keşke yapmasaydın...

kusura bakmayında hoşuma gitmedi de değil hani hakem hak etti :o

10 mac fazla geldi bana bi en az yinede 5 mac alir. Kirmizi kart almak hic te güzel bir olay degil, hele hakeme öyle... insallah bidaha yapmasin

Geçen sene tüm sezon boyunca yapmadığı şeyi tek maçta yaptı ve herkesin hedefi haline geldi.Sadece kendisine zarar verdi.2 maç kırmızı karttan ceza yer üzerine hakeme müdahaleden 4 maç gelir.Ha ırkçılık yapanlara,şike yapanlara,stad yakanlara verilen cezaları da biliyoruz bu ülkede ama söz konusu Galatasaray olunca en ağır ceza gelir.Engin'in hatası çok büyük ve anlamsızdı.Bundan sonraki maçlarda hakemlerin gözü daha fazla üzerinde olacak ve en ufak müdahalesinde kartı görecek.Dün oynadığı futboldan ziyada baştan sona yaptığı tüm hareketler anlamsızdı.Kuyt'ı gereksiz bir şekilde sadece sinirinden indirmesi ve sonucunda yediğimiz gol.Hakemin bizim aleyhimize kesin olarak hata yapacağını herkesin bildiği halde yapılan hatadan sonra takımı anlamsız bir şekilde eksik bırakması falan.Federasyonun vereceği cezadan çok Fatih Terim'in tutumunu merak ediyorum.

Fatih terim engine hiç bişey yapmayacak rahat olun.. Silmek kolay kazanmak zor biz kazanmak istiyoruz dedi açık açık.. Ayrıca kimsede engin gönderilsin falan filan demesin o riera bozuntusu yedekte yatıp 3 milyonu cebe indirirken engin canla başla oynayıp 600 bin alıyorsa ve sesini çıkarmıyorsa bu adamı başınızın tacı yapın.

Cüneyt çok egoist bi insan zaten engin ilk bişeyler dedi eminim ki orda küfür yoktu direk kırmızı çıkardı sonra yakasına yapıştı sinirden. Zaten o kırmızıyı göstermeye kafayı takmıştı cüneyt. Mehmet topuzda üstüne yürüdü bi alay laf yaptı ona bişey demedi volkan adam mısın sen ? dedi onlara bişey demedi hemen engine kırmızı kart. Adamın rengi belli zaten gidipte engine falan yüklenmeyin..

Ayrıca şunuda net söylüyorum az bile yaptı. Kendimi enginin yerine koyuyorum orada ben olacaktım volkanın yanına yollardım hastaneye..

Geri
Üst Alt